پروژههای راکد در حوزه راه روستایی به بسیج سازندگی سپاه واگذار شود
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: برای تامین قیر در پروژههای آسفالت راههای روستایی در استان مشکلی وجود ندارد، پروژههای راکد در حوزه راه روستایی برای تکمیل به بسیج سازندگی سپاخ واگذار شود.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: برای تامین قیر در پروژههای آسفالت راههای روستایی در استان مشکلی وجود ندارد، پروژههای راکد در حوزه راه روستایی برای تکمیل به بسیج سازندگی سپاخ واگذار شود.
غلامعلی حیدری ۲۴ فروردینماه در جلسه هماهنگی قرارگاه امام حسن(ع) در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ماه رمضان متعلق به امام حسن(ع) است، اظهار کرد: این امام "کریم اهلبیت" نامیده میشود، بههمین دلیل قرارگاهی برای محرومیتزدایی در مناطق مختلف بهنام این امام تشکیل شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: قرارگاه امام حسن (ع) در راستای محرومیتزدایی در حوزههای آب روستایی، راه روستایی، مسکن و منابعطبیعی و آبخیزداری بهصورت منسجم وارد عمل میشود و خوشبختانه اعتبارات خوبی برای محرومیتزدایی در این حوزهها اختصاص پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه قرارگاه امام حسن(ع) در استانها فعالیت خود را توسط بسیج سازندگی سپاه دنبال میکند، عنوان کرد: در سفر ریاستجمهوری به چهارمحال و بختیاری و بودجه ۱۴۰۱، اعتبارات خوبی برای محرومیتزدایی در قالب این قرارگاه پیشبینی شده است که باید مقدمات انعقاد تفاهمنامه با دستگاههای اجرایی برای محرومیتزدایی در حوزه راه، آب، مسکن و آبخیزداری فراهم شود.
حیدری افزود: فعالیت قرارگاه امام حسن(ع) برای محرومیتزدایی تنها مختص روستاها نیست و حاشیه شهرها نیز از خدمات محرومیتزدایی این قرارگاه بهرهمند خواهد شد، تیمی برای شناسایی مشکلات و موانع اجرایی پروژههای محرومیتزدایی در شهرستانها تشکیل شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر حضور روحانیون و پیشکسوتان دفاع مقدس در گروههای جهادی، گفت: باید در کنار اقدامات محرومیتزدایی به مسائل فرهنگی در مناطق محروم نیز توجه ویژهای صورت بگیرد، همایشی برای گروههای جهادی در استان برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه باید اعتبارات در نظر گرفته شده برای محرومیتزدایی بهصورت عادلانه در شهرستانهای چهارمحال و بختیاری تقسیم شود، تصریح کرد: فرصت جذب اعتبارات اندک است، باید هرچه سریعتر اعتبارات در این حوزه جذب شود و اگر مدیری در این حوزه کوتاهی کند با او برخورد خواهیم کرد.
حیدری افزود: برای تامین قیر در پروژههای آسفالت راههای روستایی در چهارمحال و بختیاری مشکلی وجود ندارد، پروژههای راکد در حوزه راه روستایی برای تکمیل به بسیج سازندگی سپاه واگذار شود، همچنین پیشنهاد شد اعتبار لازم برای آسفالت ۱۰۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان تامین شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: پیشبینی شده است، بحث تامین آب شرب روستایی توسط قرارگاه امام حسن(ع) در گام اول در ۴۴ روستای استان پیگیری شود.
وی در پایان تاکید کرد: دستگاههای اجرایی میتوانند از محل درآمدهای فروش املاک و اموال مازاد، نسبت به تامین اعتبار برای تکمیل پروژههای نیمهتمام استفاده کنند، همچنین دستگاههای اجرایی نسبت به اجرای طرحهای اشتغالزا مانند گلخانه اهتمام ویژهای داشته باشند.
اعتبارات ۱۴۰۱ هنوز به استانها ابلاغ نشده است
در این جلسه علی شهریارپور- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ در فصول آب روستایی، راه روستایی، مسکن و منابعطبیعی آبخیزداری در مجموع ۶۷۰ میلیارد تومان اعتبار به استان ابلاغ شد، اظهار کرد: از این اعتبارات ۵۸۴ میلیارد تومان اعتبار به استان تخصیص داده شده است.
وی افزود: در بحث آب روستایی از محل منابع استانی ۷۰ میلیارد تومان اعتبار به چهارمحال و بختیاری ابلاغ شد که از این میزان ۴۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است، همچنین از محل اعتبارات محرومیتزدایی ۱۶۰ میلیارد تومان به آب روستایی اختصاص پیدا کرد که تخصیص آن ۱۰۰ درصد بود.
شهریارپور عنوان کرد: در حوزه راه روستایی از محل منابع استانی ۱۵۳ میلیارد تومان اعتبار به چهارمحال و بختیاری ابلاغ شد که از این میزان ۱۱۸ میلیارد تومان تخصیص یافته است، همچنین از محل اعتبارات محرومیتزدایی ۳۹ میلیارد تومان به آب روستایی اختصاص پیدا کرد که تخصیص آن ۱۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در حوزه منابعطبیعی و آبخیزداری از محل منابع استانی ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار به چهارمحال و بختیاری ابلاغ شد که از این میزان ۱۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان تخصیص یافته است، همچنین از محل اعتبارات محرومیتزدایی ۲۱ میلیارد و ۳۰۰ تومان به آب روستایی اختصاص پیدا کرد که تخصیص آن ۱۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان است.
وی یادآور شد: همچنین در بحث مسکن روستایی از محل منابع استانی ۲۱۶ میلیارد تومان اعتبار به چهارمحال و بختیاری ابلاغ شد که از این میزان ۱۰۰ درصد تخصیص یافته است، همچنین از محل اعتبارات محرومیتزدایی اعتباری به این بخش اختصاص پیدا نکرده است.
شهریارپور با تاکید بر اینکه اعتبارات ۱۴۰۱ هنوز به استانها ابلاغ نشده است، عنوان کرد: در بحث پروژههای سفر ریاست جمهوری در حوزه آب روستایی، راه روستایی، مسکن و منابعطبیعی و آبخیزداری ۱۰۲۴ میلیارد تومان پروژه در جلسه اولیه بررسی شد که در نهایت ۲۱۴ میلیارد تومان طرح در حوزه آب روستایی، ۶۱۳ میلیارد تومان در حوزه راه روستایی، ۱۶۱ طرح در حوزه منابعطبیعی و آبخیزداری و ۷۰ میلیارد تومان در مسکن روستایی مصوب شد.
احداث پل برای اهالی روستای نسهکوه در دستور کار قرار دارد
علیمحمد اکبری- فرمانده سپاه حضرت قمربنیهاشم(ع) با اشاره به فعالیتهای سپاه در بحث محرومیتزدایی، اظهار کرد: در سال گذشته ۲۸۳ واحد مسکونی برای مددجویان کمیتهامداد و ۲۵ واحد نیز برای مددجویان تحت پوشش بهزیستی توسط نیروهای بسیج سازندگی احداث شد.
وی افزود: همچنین ۱۲۵۰ پروژه محرومیتزدایی در حوزه راه روستایی، آب روستایی، غسالخانه، آبرسانی، احداث مسجد، مدرسه و مسکن توسط سپاه حضرت قمربنیهاشم(ع) در استان اجرا شد.
اکبری خاطرنشان کرد: تاکنون ۷۶۰ هزار بسته معیشتی با اعتباری بالغ بر ۴۶۰ میلیارد تومان در بین نیازمندان در چهارمحال و بختیاری توزیع شد.
فرمانده سپاه حضرت قمربنیهاشم(ع) یادآور شد: آبرسانی به ۴۴ روستا در چهارمحال و بختیاری در قالب قرارگاه امام حسن (ع) امسال اجرا میشود، اما پروژههایی که در قالب این قرارگاه اجرا میشود نباید معارض داشته باشد.
اکبری در پایان گفت: احداث پل برای تردد اهالی روستای نسهکوه در چهارمحال و بختیاری که برای تردد از روی رودخانه با جره عبور میکنند، در راستای محرومیتزدایی در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام