سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش برخوردهای پلیس لزوما تخلفات را کاهش نمی دهد/ بجنورد محل نیمی از حوادث خراسان شمالی

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 24 فروردین 1401 - 14:13
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: لزوما افزایش برخوردهای پلیس با متخلفان سبب کاهش تخلفات نمی شود و مسئله مهم تر در این خصوص، فرهنگسازی در جامعه است.
رانندگي،استان،حوادث،اجرايي،دستگاه،رشيدي،برخوردهاي

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: لزوما افزایش برخوردهای پلیس با متخلفان سبب کاهش تخلفات نمی شود و مسئله مهم تر در این خصوص، فرهنگسازی در جامعه است.
به گزارش ایسنا، مهدی رشیدی ظهر امروز در نخستین جلسه کمیسیون ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی استان طی سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: تمام دستگاه های متولی اجرایی استان باید برنامه ریزی های لازم در خصوص فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مردم در حوزه کاهش حوادث رانندگی را اعمال کنند.
وی افزود: بر اساس بررسی های میدانی، بیش از ۵۰ درصد حوادث رانندگی امسال در مرکز استان رخ داده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ۱۷ تا ۳۰ درصد برخوردهای پلیس در سال‌جاری افزایش داشته اما موثر نبوده است؛ زیرا در گام نخست نیازمند ایجاد فرهنگ سازی هستیم.
رشیدی با تاکید بر اینکه دستگاه های اجرایی متولی استان باید پای کار باشند، تصریح کرد: با نگاه واقع بینانه به آمار حوادث رانندگی و شرح وظایف دستگاه های اجرایی، لزوم برنامه ریزی دقیق، منسجم و به دور از موازی کاری بیش از پیش احساس می شود.
انتهای پیام