خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت ۷۷ مؤسسه قرآنی در خراسان جنوبی/نمایشگاه قرآن حضوری است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 فروردین 1401 - 12:58
بیرجند- سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت ۷۷ مؤسسه قرآن و عترت در استان گفت: نمایشگاه قرآن ۲۸ اسفند ماه به صورت حضوری آغاز به کار می‌کند.
غرفه،قرآن،نمايشگاه،برگزاري،تخفيف،ارشاد،فرهنگ،اسلامي،عترت

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رمضانی صبح چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: یکی از مهمترین رویدادهای قرآنی در ماه مبارک رمضان برگزاری سیزدهمین نمایشگاه کتاب قرآن خراسان جنوبی بوده که از ۲۸ فروردین ماه آغاز به کار خواهد کرد.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی بیان کرد: در این نمایشگاه کتب قرآنی با ۳۰ درصد تخفیف عرضه خواهد شد که ۲۰ درصد تخفیف را فرهنگ و ارشاد و ۱۰ درصد تخفیف را ناشران (تا سقف خرید ۳۰۰ هزار تومان برای هر نفر) اعمال می‌کنند.
رمضانی گفت: غرفه انجمن خوشنویسان، غرفه ملزومات عفاف و حجاب، غرفه کودک و نوجوانان، غرفه فضای مجازی، غرفه پاسخگویی به شبهات و سوالات دینی و غرفه مرتبط با جهاد تبیین مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی را هم در نمایشگاه خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: همچنین در نمایشگاه صحافی قرآن و کتب ادعیه قدیمی را با تخفیف بسیار مناسب انجام خواهیم داد که خدمت دیگری به شهروندان و قرآنیان عزیز است.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی ادامه داد: مراسم‌هایی چون مسابقات قرآنی، برگزاری جشن ویژه دختران روزه اولی، برگزاری مراسم شب قدر در محل برگزاری نمایشگاه، حسنیه جماران، برگزار می‌شود.
رمضانی با اشاره به اینکه همچنین در نمایشگاه غرفه‌ای ویژه اتحادیه مؤسسات قرآن و عترت برپا خواهد بود، گفت: ما در خراسان‌جنوبی ۷۷ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت داریم که برنامه‌های متعددی را در استان اجرا می‌کنند.
وی اظهار کرد: در غرفه ویژه اتحادیه، توانمندی‌های مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت به نمایش گذاشته خواهد شد.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی یادآور شد: برگزاری تعزیه در سطح سه پارک بزرگ شهر و کرسی‌های تلاوت قرآن نیز انجام خواهد شد.