خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انگلیس در انتخابات پارلمان اروپا شرکت می کند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 18 اردیبهشت 1398 - 10:35
معاون نخست وزیر انگلیس در سخنانی از مشارکت شهروندان این کشور در انتخابات قریب الوقوع پارلمان اروپا خبر داد.
اروپا،انگليس،مشاركت،پارلمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، «دیوید لیدینگتون» معاون نخست وزیر انگلیس در سخنانی ضمن اعلام مشارکت این کشور در انتخابات آتی پارلمان اروپا اظهار داشت: با توجه به تعویق اجرای برگزیت، انگلیس در انتخابات پارلمان اروپا مشارکت خواهد داشت.
وی در ادامه افزود: علیرغم آنکه موجی از ناامیدی در میان شهروندان انگلیسی در خصوص همکاری و مشارکت با اتحادیه اروپا افزایش پیدا کرده، اما این تصمیم وجود دارد که در آخرین پروژه اروپایی مشارکت داشته باشیم.
سخنگوی نخست وزیر انگلیس همچنین خاطرنشان کرد: دولت انگلیس مشارکت در انتخابات ماه جاری میلادی را به اطلاع اتحادیه اروپا رسانده است.
انتخابات پارلمان اروپا در انگلیس قرار است در تاریخ ۲۳ ماه می (۲ خرداد) برگزار شود.
پارلمان جدید اروپا از تاریخ ۲ ژوئن (۱۱ تیر) فعالیت خود را آغاز می‌کند.