خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جابه‌جایی بیش از ۱۰ میلیون تن کالا در البرز

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 23 فروردین 1401 - 09:42
البرز - معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای البرز گفت: سال گذشته بیش از ۱۰ میلیون و۱۵۰ هزار تن کالا طبق بارنامه‌های صادر شده از مبادی استان البرز جابه‌جا شده است.
حمل،البرز،استان،نقل،مسافر،درصدي،سفر

به گزارش خبرنگار مهر، میثم قدمی صبح سه‌شنبه در حاشیه بازدید از یکی از پایانه‌های حمل بار استان البرز اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۱۰ میلیون و۱۵۰ هزار تن کالا طبق بارنامه‌های صادر شده از مبادی استان به سایر نقاط کشور جابه‌جا شده است.
وی با بیان اینکه ۸۶ شرکت حمل و نقلی در این مدت جابه‌جایی کالاهای حمل شده را برعهده داشتند، افزود: بیشترین کالای جابه‌جایی از مبدا البرز شامل انواع سیمان، مواد غذایی، محصولات کشاورزی و کالاهای فلزی بوده که این کالاها طی ۸۰۱ هزار سفر از مبدا استان البرز جابه‌جا شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹ هزار و ۷۶۱ راننده با استفاده از ۱۰ هزار وسیله نقلیه سنگین مشغول فعالیت در بخش حمل و نقل کالا هستند، گفت: سال گذشته ۸۰۱ هزار و ۶۲۵ برگ بارنامه در این استان صادر شده است.
قدمی در ادامه درباره میزان جابه‌جایی مسافر در این بازه زمانی توضیح داد و گفت: سال گذشته در مجموع یک میلیون و۱۳۰ هزار مسافر در استان طی ۱۱۸ هزار سفر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جابه‌جا شدند که این تعداد در مقایسه با سال ۹۹، از رشد ۱۹ درصدی در تعداد مسافر و ۹ درصدی رشد را در تعداد سفر نشان می‌دهد.
معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز عنوان کرد: همچنین در سال ۱۴۰۰ بیش از ۵۰ هزار خودرو سنگین به مراکز معاینه فنی البرز مراجعه کرده که این رقم در مقایسه با سال ۹۹، به میزان ۶ درصد افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: از تعداد ۵۰ هزار خودرویی که به مراکز مذکور مراجعه کردند، بیش از ۸۲ درصد خودرو موفق به اخذ معاینه فنی شده و خودروهای مردود سهم ۱۸ درصدی داشته‌اند.