خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه آزمایشگاه‌های بیولوژیک آمریکا را تهدیدآمیز دانست

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 23 فروردین 1401 - 01:06
فرماندهی نیرو‌های هسته‌ای روسیه درباره تهدیدآمیز بودن فعالیت آزمایشگاه‌های بیولوژیک آمریکا در نزدیکی مرز روسیه هشدار داد.
روسيه،اوكراين،روز،حمله،مسكو،تأكيد،خارجه،امور،آمريكا،غيرنظامي ...

چهل‌وهشتمین روز حمله نظامی روسیه به اوکراین
حمله روسیه به اوکراین برای چهل‌وهشتمین روز متوالی نیز ادامه یافته است.
وزارت امور خارجه کرواسی روز گذشته (دوشنبه) به ۲۴ نفر از کارکنان سفارت روسیه در این کشور دستور داد به دلیل حمله روسیه به اوکراین خاک کرواسی را ترک کنند.
جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اما اعلام کرد اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه، یک گزینه است.
«کارل نهمر» صدراعظم اتریش دیروز با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌‌جمهور روسیه در مسکو دیدار کرد.
صدراعظم اتریش این نشست را «مستقیم، آشکار و سخت» خواند اما دیدار او با پوتین واکنش‌های متفاوت مقام‌های اروپایی از جمله «تعجب، بدبینی و محکومیت» را در پی داشت.
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه با تأکید بر این‌که هدف غرب تبدیل اوکراین به پایگاه سرکوب روسیه استف گفت کی‌یف به دنبال اقدامات تحریک‌آمیز است.
ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین نیز روز گذشته تأکید کرد، آمریکا با سلاح تحریم در پی آن است تا سلطه بین‌المللی خود را بر دیگر کشور‌ها حفظ کند.
بیشتر بخوانید:
ایگور کریلوف، فرماندهی نیرو‌های هسته‌ای روسیه هشدار داد فعالیت آزمایشگاه‌های بیولوژیک در نزدیک مرز روسیه تهدیدی برای مسکو و منطقه به شمار می‌آید.
روز یکشنبه مقامات جمهوری لوهانسک از کشف دستگاهی آمریکایی در این منطقه آزاد شده خبر دادند که برای کشف تشعشعات رادیو اکتیو و شیمیایی کاربرد دارد.
آمریکا مدعی است روسیه به دنبال استفاده از سلاح شیمیایی و اتمی در جنگ اوکراین است، اتهامی که کرملین آن را تکذیب و تأکید می‌کند که هیچ فردی در روسیه به این مسئله حتی فکر نمی‌کند.
آمریکا و غرب روسیه را به قتل‌عام غیرنظامیان در اوکراین متهم می‌کنند.
نماینده روسیه در شورای امنیت اعلام کرد مدرکی بر اتهامات وارد شده علیه مسکو در خصوص جنایات ادعایی در اوکراین وجود ندارد.
این در حالی است که سربازان اوکراینی اسیر شده اعتراف کرده‌اند که چطور در کمال بی‌رحمی غیرنظامیان، از جمله زنان را در شهر «ماریوپل» را به دلیل عدم همکاری کشته‌اند.
تحولات روز چهل‌وهشتم از حمله نظامی روسیه به اوکراین در زیر آمده است: