خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید دانش بنیان و اشتغال مورد توجه قرار می گیرد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 فروردین 1401 - 22:18
دهدشت- فرماندار چرام گفت: در سال جدید تولید دانش بنیان و اشتغال زایی به عنوان ضرورت مورد توجه قرار گرفته است.
تسهيلات،اشتغال،پرداخت،شهرستان

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمان توفیقیان شامگاه دوشنبه در نشست کمیته توسعه و اشتغال این شهرستان افزود: توانمندی‌های شهرستان در حوزه اشتغال بررسی و پس از ارائه آموزش‌های لازم در حوزه کارآفرینی، متقاضیان تسهیلات اشتغال زا دریافت می‌کنند.
وی بیان داشت: زمینه پرداخت تسهیلات و ارائه خدمات برای متقاضیان دانش‌بنیان فراهم شده و همه تلاشمان را به کار خواهیم گرفت تا راه‌اندازی، برای تولید و اشتغال‌آفرینی شتاب گیرد.
توفیقیان با بیان اینکه فعالیت صندوق کار آفرینی امید نیز در شهرستان چرام در آینده نزدیک آغاز می‌شود، گفت: پارک علم و فناوری نیز به زودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و باید با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان برای تحقق شعار امسال، تلاش جهادی انجام شود.
وی اظهار داشت: همکاری بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات حوزه اشتغال ضروری بوده و مقررات حاکم بر بانک‌ها مانع مهمی برای پرداخت تسهیلات مورد نیاز است که انتظار داریم بانک‌ها در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی همکاری بیشتری داشته باشند.