«کجهله پهنی» زولبیای مخصوص ماه رمضان در پاکستان + تصاویر
مردم پاکستان آداب و رسوم خاص خود را برای ماه رمضان دارند که مهمترین آن تهیه خوراکیهای مخصوص این ماه است.

مردم پاکستان آداب و رسوم خاص خود را برای ماه رمضان دارند که مهمترین آن تهیه خوراکیهای مخصوص این ماه است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، مردم پاکستان آداب و رسوم خاص خود را برای ماه رمضان دارند که مهمترین آن تهیه خوراکیهای مخصوص این ماه است.
«کجهله پهنی» یا زولبیای مخصوص در این زمینه جایگاه ویژهای دارد.
قدمت پخت زولبیای مخصوص یا همان کجهله پهنی به نیم قرن پیش برمیگردد که با خمیر روغنی و انواع ادویه مخصوص تهیه میشود.
این زولبیای خوشمزه در ابتدا فقط برای پادشاهان و آن هم در آشپرخانه مخصوص پخت میشد و مردم عادی به آن دسترسی نداشتند اما کم کم به خوراکی محبوب مردم شبهقاره در ماه رمضان تبدیل شد.
بهترین کجهله پهنی پاکستان در جنوب ایالت پنجاب تولید و به سایر نقاط این کشور صادر میشود.
کجهله پهنی یک زولبیای مقوی است که در آن شکر نیشکر، نمک، انواع خشکبار، روغن مخصوص و ادویه به کار برده میشود.
در حال حاضر کجهله پهنی با قیمت 450 الی 500 روپیه گرانترین خوراکی ماه رمضان در پاکستان است.
اگر از کجهله پهنی در پلاستیک بسته و درست نگهداری شود تا 6 ماه قابل استفاده است و خراب نمیشود.
در عکسهای زیر تصاویر زولبیای مخصوص یا همان کجهله پهنی در پاکستان را مشاهده میکنید.
انتهای پیام/ح