خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه راه‌آهن اینچه‌برون - شاهرود - طبس اجرایی می‌شود- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 22 فروردین 1401 - 16:13
گروه استان‌ها- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان از آغاز مذاکرات برای سرمایه‌گذاری پروژه راه آهن اینچه‌برون - شاهرود - طبس خبر داد و گفت: بدون شک اجرای این خط آهن تحولی بزرگ را در حوزه تجارت و اقتصاد ایجاد می‌کند.
تحول،دهنوي،مو،گلستان،پيشرفت،قانون،توسعه،اردبيل،تجارت،اصل،حوزه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان ، سیدمحمد دهنوی ظهر امروز در جلسه شورای معاونان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان و دستگاه‌های مرتبط اظهار داشت: برای تحول در استان نیازمند یک همت جمعی و حرکت جهادی هستیم.
وی ادامه داد: استان گلستان در حوزه زیرساخت‌ها مشکلات فراوانی دارد و متاسفانه زمانی که قیمت ارز ارزان بود اقدامات خوبی برای توسعه زیرساخت‌ها شکل نگرفت و ما امروز با این نزخ ارز باید تلاش کنیم تا عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان تاکید کرد: اگر می‌خواهیم شرایط کشور را به سمت پیشرفت پیش ببریم باید برنامه‌ریزی تحول داشته باشیم.
دهنوی با اشاره به اینکه تغییر شرایط فعلی منوط به تلاش همگانی و بهره‌مندی از اقدامات برنامه‌ریزی شده و عملیاتی است گفت: نگاه‌ها باید دانش‌بنیان و فناورانه باشد تا بتوانیم به تحول و پیشرفت بریم.
وعده استاندار اردبیل برای اتمام یک پروژه قدیمی؛ راه‌آهن اردبیل - میانه امسال بهره‌برداری می‌شود عذرخواهی معاون وزیر راه و شهرسازی از تأخیر در احداث راه‌آهن اردبیل ـ میانه/ خادمی: ضعف را قبول داریم
دهنوی گفت: قانون رونق تولید دانش بنیان همه ظرفیت‌های لازم برای توسعه را دیده است که اگر می‌خواهیم به این تحول برسیم باید این قانون را مو به مو اجرا کنیم.
دهنوی گفت: قانون رونق تولید دانش بنیان همه ظرفیت‌های لازم برای توسعه را دیده است که اگر می‌خواهیم به این تحول برسیم باید این قانون را مو به مو اجرا کنیم.
وی اضافه کرد: تجارت و اقتصاد مردمی یک اصل مهم و عملی است که هر کشوری اگر بخواهد به پیشرفت برسد باید به این اصل عملیاتی مهم دست یابد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان با اشاره به لزوم توسعه زیرساخت‌ها برای پیشرفت صنعت و تولید در کشور گفت: من از تمامی مدیران فعال در حوزه اقتصاد و اشتغال تقاضا دارم مشارکت دادن مردم در امور را جدی بگیرند و با اولویت به این اصل مهم بپردازند.
دهنوی بیان کرد: استفاده از فناوری‌های نوین، استفاده از توانمندی‌های مردم و توجه به علم و دانش روز راه و رسم مهم امروز و رسیدن به تحول است.
وی با اشاره به اختصاص بودجه برای اجرای راه‌آهن اینچه‌برون، شاهرود، طبس، تاکید کرد: مذاکرات با سرمایه‌گذاران در حال انجام است و بدون شک اجرای این خط آهن تحولی بزرگ را در حوزه تجارت و اقتصاد ایجاد خواهد کرد.
انتهای پیام/581/ح