سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجازه نمی‌دهیم دلال برای بازار استان فارس تعیین و تکلیف کند- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 22 فروردین 1401 - 14:41
گروه استان‌ها- سرپرست معاونت اقتصادی استانداری فارس با تاکید بر انجام کار سیستمی در استان گفت:  اجازه نمی‌دهیم دلال برای بازار ما تعیین و تکلیف کند.
استان،اقتصادي،فارس،واحد،توليد،صنعتي،سازمان،ايزدي،سيستمي،ايجا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محسن ربانی‌زاده ظهر امروز در چهارمین نشست از سلسله نشست‌های مدیران پاسخگو با بیان اینکه سال‌های متوالی است که بحث‌های اقتصادی و تولید از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است، اظهار داشت: تاکید رهبر معظم انقلاب نشان می‌دهد که توجه به تولید و اقتصاد باید در اولویت کارهای ما قرار گیرد.
وی با اشاره به شرایط اقتصادی و سختی معیشت و زندگی مردم گفت: شرایط ایجاد شده شرایطی است که باید تمام قد کار کنیم و با سیاست‌‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی می‌توان کارهای تاثیرگذار انجام داد.
مشکل اقتصاد استان فارس سیستمی نبودن کارها است
ربانی‌زاده با بیان اینکه مشکل ما سیستمی نبودن کارها است چون می‌خواهیم مقطعی و کوتاه مدت کار را پیش ببریم، افزود: اگر سیستم باشد باری به هر جهت نیست چنانچه حکمی داده شد قابل تسری به موارد مشابه هست نه اینکه موانع ایجاد شود و موردی به رفع موانع پرداخت.
سرپرست معاونت اقتصادی استاندار فارس با بیان اینکه تفکر سیستمی و خرد جمعی باید در حل مشکلات اقتصادی استان به کار گرفته شود، بیان کرد: با کار سیستمی و خرد جمعی می‌توان هم‌افزایی ایجاد کرد و تصمیمات قوی‌تری گرفت.
وی با تاکید بر ارتباط بیشتر مجموعه‌های مرتبط با معاونت اقتصادی با رسانه‌ها عنوان کرد:مجموعه‌های در ارتباط با معاونت اقتصادی با رسانه‌ها تعامل بیشتر داشته باشند چراکه رسانه‌ها نماینده افکار عمومی و مردم هستند.
ربانی‌زاده درباره مصوبات سفر ریاست جمهوری در حوزه اقتصادی تصریح کرد: یکی از وعده‌ها این بود که تخصیص اعتبارات مصوب 1400 صددرصدی باشد که در اعتبارات عمومی محقق شده است.
توازن منطقه‌ای با ارتباط با استان‌های همسایه
وی درباره کنترل و نظارت بیشتر بر بازار در استان فارس عنوان کرد: برنامه‌ریزی‌هایی در این زمینه انجام و با هدف ایجاد توازن تعاملی با استان‌‌های همسایه برقرار شده تا بازار متعادل و قیمت‌ها تحت کنترل باشد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری فارس با تاکید بر اینکه هدف حمایت از تولیدکننده است اما مشروط بر اینکه زمینه ورود دلالان فراهم نشود، تصریح کرد: اجازه نمی‌دهیم دلال برای بازار ما تعیین و تکلیف کند، باید سرمایه‌گذار را حمایت کنیم ولی اهلیت هم مهم است باید با هدف اشتغال اقدام به تولید و سرمایه‌گذاری کند.
ربانی‌زاده با بیان اینکه مجوزهای بی‌نام هم باید مدیریت شود، گفت: سامانه الکترونیکی شدن صدور مجوزها راه‌اندازی می‌شود که نقش دستگاه‌ها در روند صدور مجوز مشخص باشد چراکه در شرایط کنونی کشور مدیر معمولی نمی‌خواهیم مدیر متخصص و دلسوز می‌خواهیم تا جهادی کار کند.
وی با بیان اینکه غیر از استاندار و وزارت کشور هیچ احدالناسی برای انتصاب بنده ورود نکردند، افزود: اگر مدیرکلی تحت تاثیر فشارهای بیرونی مدیری انتخاب کند باید خودش جوابگو باشد و اصحاب رسانه نیز در حوزه اقتصادی رصد کنند هر جا کم کاری است اعلام کنند.
158 واحد صنعتی غیر فعال به چرخه تولید بازگشته
حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صمت استان فارس با بیان اینکه تعداد پراکنش شهرستان‌های استان زیاد است، به ارائه گزارشی از سازمان خود پرداخت و اظهار داشت: 71 شهرک صنعتی در استان احداث شده و 7هزار و 46 هکتار مساحت آن است همچنین 6 منطقه ویژه اقتصادی در استان قرار دارد.
وی با بیان اینکه 4هزار و 91 پروانه بهره‌برداری صنعتی با 83 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صادر شده است، گفت: 102 هزار نفر در این واحدها مشغول به کار هستند و فضای استان فارس یک فضای صنعتی است.
رئیس سازمان صمت استان فارس با بیان اینکه هدفگذاری انجام شده که فضای اقتصاد بر اساس کشاورزی استان را به سمت فضای صنعتی ببریم، گفت: 4 هزار و 197 جواز صنعتی صادر شده که 92 هزار و 800 نفر پیش‌بینی اشتغال در این جوازها است.
ایزدی با اشاره به گستردگی بخش معادن و ظرفیت این عرصه در استان فارس افزود: تعداد 687 پروانه بهره‌برداری در استان صادر شده که 535 واحد فعال و 152 واحد غیر فعال است همچنین 416 هزار و 297 نفر اشتغال در بخش اصناف ایجاد شده که بزرگترین بخش اشتغال محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه هزار و 104 کارت بازرگانی صادر شده 335 بنگاه صادراتی در استان فارس وجود دارد، بیان کرد: سال گذشته 158 واحد صنعتی غیر فعال به چرخه تولید بازگشته که هدف وزارت صمت 120 مورد بود که تحقق ما 158 واحد بود علاوه بر آن 22 واحد معدنی نیز به چرخه تولید برگردانیم.
12 هزار و 500 پرونده تخلفات به تعزیرات ارسال شد
رئیس سازمان صمت استان فارس در پاسخ به رسانه‌ها برای عدم ارتباط با خبرنگاران گفت: در اسرع وقت در سازمان جلسه‌ای برگزار کرده و به صورت دوره‌ای بازدید از صنایع و معادن و حوزه تجارت با حضور خبرنگاران برگزار خواهیم کرد و امسال 5 طرح دانش‌بنیان بزرگ به بهره‌برداری می‌رسد.
ایزدی در پاسخ به سوالات خبرنگاران به ویژه در بحث بازار ادامه داد: از مردادماه موارد مربوط به مواد غذایی محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی از بخش تولید تا نظارت و توزیع بر عهده جهاد کشاورزی قرار گرفته است و افزایش قیمت نان و مرغ و غیره دیگر به جهاد مربوط می‌شود.
وی با بیان اینکه 35 هزار نفر نیز از صمت به جهاد کشاورزی منتقل شدند تا برای انجام این کار همکاری کنند، عنوان کرد: حوزه نظارتی گسترده است اما کمبود نیرو وجود دارد با این حال نظارت باید سیستمی و بیشتر شود.
رئیس سازمان صمت با بیان اینکه 114 هزار و 888 بازرسی در سال گذشته انجام شده که تماما ثبت سامانه شده است، افزود: 12 هزار و 500 پرونده به تعزیرات ارسال شده که 776 میلیارد تومان ارزش این پرونده‌ها است و گرانفروشی، کم فروشی و عرضه خارج از شبکه همچنین احتکار عمده تخلفات بوده است.
ایزدی با بیان اینکه از بسیج اصناف برای بحث نظارت استفاده شده است، گفت: 72 تیم بازرسی در سطح استان به صورت ویژه ساماندهی شدند و از اسفندماه کار خود را شروع کرده و شیراز را به 16 منطقه تقسیم شده است اما بایستی مردم هم کمک کنند.
شناسایی 795 واحد راکد در استان فارس
وی در پاسخ به سوال تسنیم درباره صنایع راکد استان عنوان کرد: 795 واحد راکد شناسایی شده که برنامه برای بازگشت به چرخه آنها وجود دارد و ما نماینده و وکیل بنگاه‌های اقتصادی هستیم، کار ما این است که مشکلات حوزه‌های مختلف شناسایی و مشکلات را حل کنیم.
رئیس سازمان صمت استان فارس 101 جلسه کارگروه رفع موانع تولید برگزار شده و مسائل 710 بنگاه اقتصادی بررسی شد، افزود: 17 درصد از مصوبات در دست اقدام
و 75 درصد از مصوبات انجام شده است.
ایزدی با بیان اینکه مصوبات به صورت آنلاین و برخط قرار داده شده است و می‌تواند پایلوت در سطح کشور باشد، گفت: بیشترین مشکل بنگاه‌های اقتصادی بانک‌ها هستند و 43 درصد موضوعات مطرح شده در کارگروه با بانک‌ها است.
انتهای پیام/424/ی