خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بورل: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه یک گزینه است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 22 فروردین 1401 - 13:59
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه، یک گزینه است.
اوكراين،روسيه،اتحاديه،اروپا

جوزپ بورل گفت: گزینه اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه روی میز است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین تاکید کرد این اتحادیه هرکاری بتواند برای حمایت از مردم اوکراین انجام می‌دهد.
او گفت: گزینه حتما یکی از بحث‌ها درباره اوکراین مربوط به اثرگذاری تحریم هاست.
تصمیم گرفته شده که وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا درباره این موضوع و همچنین گام‌های بعدی صحبت کنند.
ما قصد داریم درباره اینکه چطور می‌توانیم بهتر از مردم اوکراین حمایت کنیم و چگونه می‌توانیم دیوان کیفری بین المللی را حمایت کنیم، گفتگو کنیم.
بورل پیشتر با بیان آن‌که درگیری میان اوکراین و روسیه در میدان نبرد تمام می‌شود، خواستار حل‌وفصل نظامی مناقشه کنونی میان دو کشور شد.
در طول ۴۷ روز گذشته که عملیات نظامی روسیه در اوکراین در حال انجام است، کشور‌های اتحادیه اروپا و آمریکا با اعمال تحریم‌های مختلف علیه روسیه، در تلاش برای فشار بیشتر بر روسیه هستند.