خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دوباره گرد و خاک به کرمانشاه می‌آید

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 22 فروردین 1401 - 13:31
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود مجدد توده گرد و غبار به جو استان طی دو روز آینده خبر داد.
استان،غبار،جو،وزش،گرد،باد

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود مجدد توده گرد و غبار به جو استان طی دو روز آینده خبر داد.
فیروز دولتشاهی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه غباری که طی روزهای اخیر در جو استان حاکم بود کم و بیش هنوز ادامه دارد، افزود: امیدواریم تا اواخر وقت امروز(دوشنبه) غبار باقی مانده از جو استان خارج شود.
وی ادامه داد: از فردا (23 فروردین) موج ناپایدار دیگری جو استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد که باعث وزش باد نسبتا شدید در استان خواهد شد و احتمالا وزش باد در سمت شرق و شمال استان نمود بیشتری دارد.
به گفته مدیرکل هواشناسی استان، وزش باد دوباره زمینه ورود گرد و غبار به جو استان را فراهم می‌کند که انتظار می‌رود ورود غبار را از اواخر وقت فردا و خصوصا صبح چهارشنبه داشته باشیم.
وی از صدور هشدار زرد برای وزش باد شدید در استان و نفوذ گرد و غبار یاد و خاطرنشان کرد: شدت گرد و غبار در نواحی مرزی استان بیشتر خواهد بود، اما امیدواریم به شدت این توده اخیر نباشد.
دولتشاهی همچنین از احتمال بارش پراکنده باران و وقوع رعد و برق در استان طی روزهای پنجشنبه و جمعه خبر داد و اضافه کرد: به علاوه طی این روزها دمای روزانه کاهش می‌یابد.
انتهای پیام