خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعمال قانون خودرو‌هایی که پشت خودرو‌های امدادی حرکت کنند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 22 فروردین 1401 - 12:58
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا: حرکت در پوشش و یا تعقیب خودرو‌های امدادی ممنوع است و جریمه دارد.
نجات،امدادي،امداد

سرهنگ عین الله جهانی گفت: رانندگان با تعقیب خودروهای امدادی دچار چند تخلف شده و در انتهای خودرو‌های امداد سامانه‌ای جدید نصب می‌شود تا پلاک متخلفین را شناسایی کند و اعمال قانون شوند.
به گفته معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا، برای امداد رسانی بهتر خودرو‌های امدادی از طرح کوچه نجات استفاده خواهیم کرد که به تازگی مصوب شده است.
در طرح کوچه نجات به جای استفاده خودرو‌های امداد از خط سبقت از فاصله‌ای که بین خط دوم و سوم ایجاد می‌شود استفاده می‌کنند.
کوچه نجات خودرو‌هایی امدادی را از ترافیک سنگین نجات می‌دهد و بیشتر برای بزرگراه‌هایی که قابلیت و ظرفیت زیادی دارد ماننده بزرگراه شهید چمران در نظر گرفته شده است.