خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ظرفیت پزشکی در مناطق محروم اجرایی می شود

مهر | دین و اندیشه | دوشنبه، 22 فروردین 1401 - 12:42
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس درباره گزارش وزارت بهداشت درخصوص افزایش ظرفیت پزشکی گفت: وزارت بهداشت اعلام کرده که تنها برای جبران کمبود نیروی متخصص در مناطق محروم، بودجه دارد.
بهداشت،وزارت،آموزش،پزشكي،آموزشي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، رضا حاجی پور درباره نشست کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری با حضور دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، اظهار داشت: در این نشست گزارش معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص وضعیت آموزش پزشکی کشور استماع و نمایندگان به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
وی اظهار داشت: در این نشست نیز موضوعاتی از قبیل کمبود نیروی متخصص به ویژه در مناطق محروم مطرح و وزارت بهداشت نیز برنامه‌های خود را برای جبران این کمبودها ارائه کرد.
حاجی پور تاکید کرد: افزایش ظرفیت پزشکی، یکی دیگر از موضوعاتی بود که در این نشست مطرح و معاون آموزشی وزارت بهداشت در این باره عنوان کرد که ما فقط برای جبران کمبود نیروی متخصص در مناطق محروم، بودجه لازم را در اختیار داریم.
سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس یادآور شد: در این نشست همچنین در خصوص استفاده از شرکت‌های دانش بنیان در وزارت بهداشت و تشکیل کمیسیونی در همین ارتباط در این وزارتخانه بحث و بررسی شد.