پلمب 9 شهربازی در استان تهران- اخبار صنعت و تجارت - اخبار اقتصادی تسنیم
تسنیم
|
اقتصادی
|
دوشنبه، 22 فروردین 1401 - 12:30
مدیرکل استاندارد تهران گفت: با اجرای طرح یکماهه عیدانه ویژه سازمان ملی استاندارد ایران، 9 شهربازی غیراستاندارد در استان پلمب شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس نوری در این خصوص گفت: بازرسان استاندارد در بازرسی از 60 شهربازی در سطح استان، 9 شهربازی را بعلت نداشتن مجوز استاندارد، پلمب کردند و به 2 شهربازی دیگر، اخطار دادند.
مدیرکل استاندارد تهران با اشاره بر ابلاغ طرح مذکور به کلیه مالکان و بهرهبرداران شهربازیهای استان و نیز شهرداران مناطق 22گانه شهرداری تهران و شهرداریهای تابعه، پیش از اجرای طرح، ادامه داد: تعداد تجهیزات غیراستاندارد پلمب شده 36 تجهیز و تعداد تجهیزاتی که اخطار گرفتند، 30 تجهیز بود.
مدیرکل استاندارد تهران در پایان یادآور شد: در سال گذشته، بیش از 1100 تجهیز بازی و 64 شهربازی غیراستاندارد پلمب شد.
انتهای پیام/