سختی آب شرب سنندج استاندارد است
برخلاف تصور، آب سالم آبی نیست کە فاقد هرگونە املاح و مواد معدنی باشد، زیرا بدن انسان نیازمند برخی از مواد معدنی موجود در آب است؛ لذا میزان این مواد در آب باید مجاز و در حد استاندارد باشد.

ایسنا/کردستان برخلاف تصور، آب سالم آبی نیست کە فاقد هرگونە املاح و مواد معدنی باشد، زیرا بدن انسان نیازمند برخی از مواد معدنی موجود در آب است؛ لذا میزان این مواد در آب باید مجاز و در حد استاندارد باشد.
میزان سختی آب شرب تاثیر مستقیمی بر سلامت جسمی انسان دارد و اینکە آب شرب مصرفی مردم از چە میزان سختی برخوردار باشد بسیار حائز اهمیت است.
از آنجا کە سختی آب تاثیر بسزایی در سلامتی انسانها دارد، باید از میزان سختی آب مصرفی اطلاع و با آگاهی کامل از آب شرب آن را مصرف کرد.
گرچە یافتن آب خالص، نرم، بدون مزە و رنگ بسیار نادر است و تمامی آبهای موجود در طبیعت از ناخالصی برخوردار هستند، اما میزان سختی آب استانداردی دارد کە اگر میزان آن از حد استاندارد بالاتر باشد، برای سلامتی انسان مضر است.
میزان سختی آب شرب سنندج
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان سختی آب شرب سنندج را استاندارد دانست و گفت: سختی آب سنندج حدود ۱۶۰ میلی گرم در لیتر است و حداکثر مجاز آن ۵۰۰ میلی گرم در لیتر است.
محمد فرهاد در گفتوگو با ایسنا در خصوص تاثیر سختی آب بر کیفیت آن اظهار کرد: بدون شک سختی بسیار کم یا بسیار زیاد میتواند به لحاظ شرب مضر و چنانچه سختی آب کم باشد بعضی از املاح که نیاز بدن است، تامین نخواهد شد و اگر سختی آب بیش از حد مجاز باشد، نشان دهنده میزان بالای املاح موجود در آب است که این مسئله نیز مضر خواهد بود.
وی در خصوص اقدامات انجام شدە برای کاهش سختی آب شرب عنوان کرد: رزینهایی وجود دارند که با عبور از آب، املاح آب و در نتیجه سختی آب را میگیرند.
فرهاد بیان کرد: املاح معدنی و آنیونها و کاتیونها در آب شرب سبب ایجاد سختی آب شرب میشوند.
وی تصریح کرد: به طور کلی سختی آب (به میزان استاندارد) برای حفظ کیفیت آب و سلامتی انسان مهم است و موجب جلوگیری از بروز سکته قلبی میشود.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان در خصوص کیفیت آب شرب سنندج گفت: شرکت آبفا همواره برای حفظ و ارتقای کیفیت آب شرب تلاش کرده و میکند؛ در همین راستا و از آنجا که شرکت آبفا خود را در قبال تحویل و توزیع آب باکیفیت مسئول میداند اقدامات مختلفی را به منظور ارتقای کیفی آب انجام داده است که پیگیری انتقال آب از سد آزاد، ایجاد واحد ازن زنی در تصفیه خانه و شستشوی مرتب و دورهای مخازن شهر و تصفیه خانه از مهمترین آنها است.
وی تصریح کرد: آب شرب سنندج به لحاظ پارامترهای کیفی و میکروبی و شیمیایی کاملا سالم و قابل شرب و مطابق با استاندارد ملی ۱۰۵۳ میباشد؛ ضمن آنکه علاوه بر شرکت آبفا دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت همواره آب شرب شهر سنندج را پایش می کنند.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان در پایان در خصوص آخرین وضعیت انتقال آب از سد آزاد به تصفیه خانه سنندج، یادآور شد: متولی اجرای این طرح شرکت مدیریت منابع آب و نیروی ایران است و پس از انتقال آب از سد به تصفیه خانه، شرکت آبفا مسئولیت ادامه کار شامل تصفیه و توزیع در شبکه را برعهده خواهد داشت.
انتهای پیام