خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آب و راه، دو مشکل محسوس مناطق مختلف استان یزد است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 22 فروردین 1401 - 09:31
استاندار یزد ضمن قدرددانی از اقدامات خوب صورت گرفته از سوی قرارگاه محرومیت زدائی، اظهار کرد: مشکلات دو حوزه آب و راه، به صورت محسوس در مناطق مختلف استان قابل مشاهده است که جهت سامان آنها رایزنی برای اقدامات نتیجه‌بخشی در این دو حوزه در حال انجام است.
اقدامات،آب،استان،حوزه،قرارگاه،مناطق،استاندار

ایسنا/یزد استاندار یزد ضمن قدرددانی از اقدامات خوب صورت گرفته از سوی قرارگاه محرومیت زدائی، اظهار کرد: مشکلات دو حوزه آب و راه، به صورت محسوس در مناطق مختلف استان قابل مشاهده است که جهت سامان آنها رایزنی برای اقدامات نتیجه‌بخشی در این دو حوزه در حال انجام است.
«مهران فاطمی» در نشست مشترک با «محمد همت» مشاور رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری در امور آب و محیط زیست که به منظور بررسی مسائل مربوط به آب‌رسانی به روستاهای استان برگزار شد، با قدردانی از اقدامات انجام شده و در حال انجام از سوی قرارگاه محرومیت‌زدایی، گفت: متاسفانه در سال های گذشته شاهد اقدامات اثرگذار در حوزه هزینه کرده بودجه‌های این چنینی نبوده‌ایم ولی با ورود قرارگاه محرومیت زدایی، شاهد تحول در آن هستیم.
وی با اشاره به سفر اخیر وزیر نیرو به استان یزد، خاطرنشان کرد: ایشان در جریان این سفر قول تحت پوشش قرار دادن همه روستاهای استان از آب آشامیدنی را دادند که پیگیریهای لازم در این خصوص در حال انجام است.
استاندار ادامه داد: متاسفانه کیفیت آب آشامیدنی استان در برخی از مناطق به شدت پایین است به طوری که در برخی از مناطق EC آب به حدود ۳۵۰۰ می‌رسد.
فاطمی در بخش دیگری از سخنانش به انجام سفرهای شهرستانی و احصای مسائل و مشکلات مردم در خلال این سفرها اشاره کرد و افزود: مشکلات دو حوزه آب و راه، به صورت محسوس در مناطق مختلف استان قابل مشاهده بوده و رایزنیهای لازم جهت سامان اقدامات نتیجه بخش در این دو حوزه در حال انجام است.
استاندار در پایان خاطرنشان کرد: قرارگیری بودجه‌های محرومیت‌زدایی در اختیار قرارگاه سازندگی، باعث شده اقدامات بسیار خوبی در راستای نیل به این هدف انجام شود.
انتهای پیام