معطلی شرکتهای دانشبنیان در دستگاههای اداری پذیرفتی نیست
مدیرکل بازرسی فارس با بیان اینکه معطلی شرکتهای دانشبنیان در دستگاههای اداری پذیرفتی نیست، از تشکیل کارگروهی تخصصی در این سازمان برای اجرایی شدن قانون و آییننامه حمایت از شرکتهای دانشبنیان خبر داد.

ایسنا/فارس مدیرکل بازرسی فارس با بیان اینکه معطلی شرکتهای دانشبنیان در دستگاههای اداری پذیرفتی نیست، از تشکیل کارگروهی تخصصی در این سازمان برای اجرایی شدن قانون و آییننامه حمایت از شرکتهای دانشبنیان خبر داد.
کاظم اکرمی یکشنبه ۲۱ فروردین در جلسه با شرکتهای دانشبنیان که میزبانی استانداری فارس برگزار شد، با بیان اینکه وظیفه ما اجرای قوانین است، اظهار کرد: برای تحقق شعار سال همه پای کار آمدند و تعیین این شعار فرصتی برای شرکتهای دانشبنیان است چون دستگاههای اجرایی مکلف به حمایت از شرکتها شدند.
او گفت: هر مسئولی و کارمندی وقتی تقاضای ارباب رجوع مخالف قانون است با استناد به قانون رد کند اما اگر مخالف قانون نباشد باید حل کند.
معطلی شرکتهای دانشبنیان توسط کارکنان سازمانها بررسی و برخورد میشود.
رئیس سازمان بازرسی فارس با بیان اینکه بوروکراسیهای اداری برای شرکتهای دانشبنیان را حل میکنیم، افزود: کارگروهی در سازمان بازرسی برای اجرایی شدن قانون و آییننامه حمایت از شرکتها تشکیل میشود.
اکرمی با بیان جزئیات این کارگروه بیان کرد: شرکتها مشکلات مربوط به دستگاههای اجرایی را مکتوب ارائه کنند تا از طریق دستگاه مربوطه مشکل حل شود و اگر دستگاهی برای حل مشکل اقدام نکرد بازرسی ورود جدی میکند.
او خاطرنشان کرد: دستگاه اگر مخالفت کرد با درخواست شرکتها به استناد قانون بیان کند در غیر این صورت معطلی شرکتها پذیرفته نیست.
بابک دایی، مدیرکل دارایی فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه سیاست کلان ما حمایت از تولید به ویژه شرکت دانشبنیان است، گفت: یکی از مشکلات دیرینه بوروکراسی اداری و بحث مجوزها است.
او با بیان اینکه از ۵ فروردین ماه امسال مجوز دستی صادر نمیشود و تمامی به صورت الکترونیکی صادر میشود افزود: این امر برای کاهش زمان دریافت مجوزها در نظر گرفته شده است.
مدیرکل دارایی فارس با تایید مشکلات شرکتهای دانشبنیان افزود: پنجره واحد تولید دانشبنیان را راهاندازی میکنیم که هر نوع مشکل در این پنجره به صورت مصداقی حل و فصل خواهیم کرد.
دایی با بیان اینکه ۹۴ فقره مشکلات قوانین مخل کسب و کار احصا شده است، بیان کرد: این مشکلات را به سطح ملی اعلام کردیم تا مشکلات مخل کسب و کار در قوانین اصلاح شود و کسبوکارها به ویژه در زمینه دانشبنیان تسریع شود.
مدیرکل دارایی فارس درباره تسهیلات و اتمام زمان آن برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان گفت: ۶۷ طرح در حوزه دانشبنیان با ۱۲ میلیارد تومان بررسی کردیم که تسهیلات آن پرداخت میشود و تسهیلات در سال جدید نیز قابل پرداخت است.
او پیشنهاد داد که کارگروه تخصصی با حضور شرکتها تشکیل شود تا مشکلات حوزه دارایی و مالیات را در این کارگروه به صورت مصداقی حل شود.
منصور کنعانی، مشاور استاندار فارس در امور فناوری شرکتهای دانشبنیان با تاکید بر نگهداشت نوآوری در کار شرکتهای دانشبنیان گفت: آخرین جایی که در دنیا درست میشود دولت است، درست است دستگاههای اجرایی مشکلات را باید حل کنند اما اثرگذاری اقتصادی شرکتها را نباید فراموش کرد.
او با بیان اینکه در زمین بخش خصوصی بازی میکنیم ولی انتظار داریم کسی که تسهیلگر است، مشکل را حل کند، افزود: صاحب اقتصاد و سرمایهگذار باید تمرکز اصلی شرکتهای دانشبنیان باشد.
رئیس کانون کارآفرینی فارس نیز در حاشیه این جلسه گفت: کانون کارآفرینی فارس به منظور کمک به توسعه واحدهای صنعتی، تولیدی، کشاورزی، خدماتی و گردشگری استان و حمایت از کارآفرینان و شرکتهای دانشبنیان استان، پیگیریهای مستمری انجام داد تا مسئول تسهیلات بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) با سفر به فارس درخواستهای کارآفرینان استان را برای گرفتن تسهیلات بلند مدت ، کم بهره و تنفس دار ( از ۵۰ میلیون تومان تا ۱۰ میلیارد تومان) بررسی کند.
علیرضا ظهیرامامی ادامه داد: در جریان سفر مسئول ستاد تسهیلات بنیاد برکت کشور به شیراز، جلسات و بازدیدهای مختلفی مختلفی با کارآفرینان متقاضی دریافت وام برگزار شد.
او گفت: کانون کارآفرینی فارس با بررس هایی که از ماهها قبل در سطح شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری انجام داده بود، برآن شد تا به جهت برآمدن نیازهای این شرکتها یک هم افزایی را بین این شرکتها و یکی از موسسات مالی انجام دهد و تسهیلاتی مدت دار و کم بهره به آنان تعلق گیرد.
به گفته رئیس کانون کارآفرینی فارس، این پیگیریها در نهایت منجر به بازدید مدیران بنیاد برکت کشور از برخی شرکتهای دانش بنیان حاضر در پارک علم و فناوری شد که در جریان این بازدید رویت دانش و فناوری های تازه شرکتهای دانش بنیان پارک از سوی مدیران بنیاد برکت نتایجی را در برداشت.
او خاطرنشان کرد: مسئولین بنیاد برکت با بررسی نیازهای این شرکتها، نوع محصولات تولیدی و میزان فروش سالیانه آنان قول مساعد دادند که در مواردی نظیر تامین مواد اولیه و تجهیزات موردنیاز همکاری کنند.
انتهای پیام