خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی: دوست دارم در فینال جام حذفی با استقلال روبه‌رو شویم/ افسوس خوردم که هت‌تریک نکردم- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 21 فروردین 1401 - 23:58
مهاجم تیم فوتبال آلومینیوم اراک دوست دارد تیمش در فینال جام حذفی با استقلال روبه‌رو شود.
پنالتي،تيم،آلومينيوم،افسوس،فينال

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا آزادی مهاجم تیم فوتبال آلومینیوم اراک درباره اینکه پس از دو بار باز کردن دروازه پرسپولیس پنالتی را از دست داد و به نظر می‌رسد خیلی افسوس خورده است، اظهار داشت: خیلی افسوس خوردم، چون داشتم هت‌تریک می‌کردم، اما خدا خواست که دبل کنم.
وی درباره اینکه آیا پنالتی‌زن اول تیم او بود که پشت ضربه پنالتی ایستاده است، گفت: بله!
مهاجم تیم فوتبال آلومینیوم در مورد اینکه آیا استقلالی بودن او باعث شده بود که مقابل پرسپولیس انگیزه داشته باشد، خاطرنشان کرد: صد درصد انگیزه ایجاد کرد.
آزادی در واکنش به اینکه چقدر دوست دارد با استقلال در فینال جام حذفی روبه‌رو شوند و اگر در فینال دروازه این تیم را باز کند شادی خواهد کرد یا نه، گفت: خیلی دوست دارم به استقلال بخوریم، اما نمی‌دانم گل می‌زنم یا نه.
اگر گل بزنم، اصلاً شادی نمی‌کنم.
وی درباره اعتراض بازیکنان آلومینیوم به داور مسابقه نیز اظهار داشت: پنالتی به نظرم پنالتی نبود، چون آقامیثم (مجیدی) به بازیکن آنها نخورد.
از طرفی داور موقع کرنر ما را سوت زد و بازی تمام شد، هر چند خدا کمک کرد و بردیم.
انتهای پیام/