خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست مشترک وزرای راه ایران و قطر آغاز شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 21 فروردین 1401 - 20:24
کیش - نشست مشترک وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی و وزیر حمل و نقل و ارتباطات دولت قطر حول محور مذاکرات پشتیبانی ایران از جام جهانی در جزیره کیش آغاز شد.
قطر،سفر،وزير،ايران،دولت،كشور،كيش

به گزارش خبرگزاری مهر، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی و جاسم بن سیف السلیطی وزیر حمل و نقل و ارتباطات دولت قطر که به منظور پیگیری نتایج سفر آیت الله رئیسی به قطر و پشتیانی ایران از جام جهانی ۲۰۲۲ به جزیره کیش سفر کرده اند، عصر یکشنبه مذاکرات خود را آغاز کردند.
وزیر راه و شهرسازی ایران در آغاز این نشست گفت: این سفر در راستای پیگیری سفر رئیس جمهور کشورمان به قطر انجام شده و آقای السلیطی پس از کیش به نقاط مختلف کشور از جمله شیراز و اصفهان و شمال کشور پس از ماه رمضان در راستای توافقات صورت گرفته انجام می شود.
وزیر حمل و نقل و ارتباطات دولت قطر نیز گفت: حامل سلام امیر قطر به ملت ایران هستم و موضوعات مهمی در خصوص بین ۲ دولت بزرگ دوست ایران و قطر وجود دارد و برای مذاکرات مفصل تر آماده هستیم.
جزیره کیش در روزهای یکشنبه و دوشنبه میزبان وزرای راه ایران و قطر برای پیشبرد اهداف مشترک ۲ کشور در حوزه های مختلف است.
این سفر در پی دستور ویژه آیت‌الله رئیسی‌ رییس جمهور کشورمان برای بهره‌گیری از ظرفیت گردشگری جام جهانی قطر و همچنین پیگیری دیدار وزیر راه و شهر سازی کشورمان با وزیر حمل و نقل و ارتباطات دولت قطر در جریان سفر آیت الله رییسی به کشور قطر برنامه ریزی شده است.