خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقش معلمان در تربیت دانش آموزان خلاق و توانمند بسیار مهم است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 18 اردیبهشت 1398 - 08:53
سنندج – نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه نقش معلمان در تربیت دانش آموزان اساسی و بی بدیل است، گفت: هزینه برای تعلیم و تربیت سرمایه گذاری است و در این عرصه سرمایه گذاری یک نیاز است.
استان،كردستان،پرورش،آموزش،معلمان،دانش،آموزان،مسائل،معلم،تربي ...

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی در جمع اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم استان کردستان، با بیان اینکه شاکله شخصیت دانش آموزان در مدارس و دوران تحصیل شکل می‌گیرد، بر بازنگری جدی و نگاه ویژه به مسائل آموزش و پرورش تاکید کرد و اظهار داشت: لازمه اجرای دقیق و درست سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، توجه به نقش معلم است.
وی همچنین به تلاش دشمنان برای القای سبک زندگی و فرهنگ غربی در قالب سند ۲۰۳۰ اشاره کرد و با بیان اینکه آنها با جنگ تمدن و فرهنگ در صدد القای فرهنگ غربی و تغییر ذائقه زندگی مردم هستند تا با گسترش مسائل شهوانی به طور خزنده در فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی رسوخ کنند، افزود: اجرایی شدن سند تحول بنیادین نیازمند برنامه‌ریزی و اختصاص اعتبارات لازم است.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری همچنین با اشاره به تلاش دشمنان و عدم موفقیت آنها در این خصوص ادامه داد: بر همین اساس مسئولان و دست اندر کاران امر باید ضمن برنامه‌ریزی و توجه به مسائل پرورشی، دانش آموزانی در تراز اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی تربیت کنند و دانش آموزان باید دارای روحیه حماسی، شجاعت و شهادت طلبی باشند و ضمن ایستادگی در مقابل مفاسد، زیر بار زور گویی استکبار جهانی نروند.
آیت الله حسینی شاهرودی نقش معلمان را در تربیت دانش آموزان اساسی و بی‌بدیل دانست و با تاکید بر ضرورت مراقبت در جذب و انتخاب معلمان و رسیدگی به نیازهای این قشر خدوم و پر تلاش یادآور شد: افتخار پیامبر اکرم (ص) معلمی بود و اولویت اول باید به معلمان داده شود و در کنار آموزش‌های به روز به مسائل معیشتی آنان نیز باید توجه ویژه صورت گیرد.
وی هفته معلم را فرصتی برای مرور مسائل آموزش و پرورش دانست و با تاکید بر ضرورت برنامه‌ریزی و اتخاذ تدابیر در جهت کاهش مشکلات، به توانمندی‌های کشور در حوزه‌های دفاعی، علمی و عرصه‌های دیگر اشاره کرد و با روشن ارزیابی کردن آینده کشور، بیان کرد: در حوزه اقتصادی نیز بر اساس برآوردهای صورت گرفته ایران در ۱۰ سال آینده دارای پیشرفت‌های چشم‌گیری خواهد بود و همه باید برای عبور از این مرحله کمک کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این دیدار با بیان اینکه رشد و بالندگی جامعه در گرو خدمات و زحمات معلمان است، گفت: هفته معلم فرصت مغتنمی برای قدرشناسی و تجلیل از زحمات معلمان، مربیان و فرهنگیان دلسوز در جای جای کشور و استان کردستان است که برای تربیت و بالندگی این مرز و بوم اهتمام ویژه‌ای دارند.
رشید قربانی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العاطی) در دیدار با معلمان و دست اندر کاران ستاد بزرگداشت مقام معلم، در خصوص حفظ شأن و منزلت معلمان، خواستار توجه ویژه در این خصوص شد و اظهار داشت: خدمات و اهتمام معلمان به رشد و بالندگی جامعه کمک می‌کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح وضعیت آموزش و پرورش کردستان، موفقیت و دستاوردهای کسب شده پرداخت و افزود: علیرغم کم برخورداری استان در برخی از زمینه‌ها از جمله زیر ساخت، شاخص‌ها و امکانات، توفیقات خوبی در عرصه تعلیم و تربیت کسب و استان در سطح کشور از رتبه قابل قبولی برخوردار است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان مشارکت بخش قابل توجهی از دانش آموزان در حفظ قرآن کریم، اعزام بیش از ۲۶ هزار نفر از دانش آموزان استان به مناطق جنگی و بازدید از یادمان‌های دفاع مقدس در قالب اردوهای راهیان نور، کسب رتبه‌های برتر کشوری دانش آموزان در مسابقات علمی، فرهنگی، هنری و المپیادها، کسب رتبه دوم کشوری در حوزه سواد آموزی و رتبه سوم کشوری در شورای آموزش و پرورش را از مهمترین موفقیت‌های استان عنوان کرد.
قربانی همچنین در ادامه به تشریح برخی از مسائل جاری استان پرداخت و نامناسب بودن وضعیت فیزیکی تعدادی از فضاهای آموزشی، کمبود امکانات و تجهیزات و مضایق مالی را از جمله چالش‌های پیش رو عنوان کرد و ادامه داد: در حوزه نیروی انسانی و در جذب و خروج نیز باید تدابیر لازم صورت گیرد.
وی در پایان وضعیت آموزش و پرورش کردستان را مطلوب ارزیابی کرد و به نمایندگی از جامعه فرهنگیان از مساعدت‌های مسئولان استان به ویژه حمایت‌های مادی و معنوی نماینده ولی فقیه در کردستان تقدیر و تشکر کرد.