خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین به اتهام های کرونایی آمریکا واکنش نشان داد

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 21 فروردین 1401 - 10:59
دولت پکن می گوید ابراز نگرانی بی مورد آمریکا درباره سلامت کارکنان کنسولگری این کشور در شانگهای، به منزله زیرسوال بردن راهکارهای چین در مقابله با شیوع کرونا است.
چين،آمريكا،كرونا،خارجه،وزارت،پكن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت خارجه چین ابراز نارضایتی شدید خود را از نگرانی ادعایی آمریکا در رابطه با راهکارهای پکن در مقابله با ویروس کرونا، ابراز کرد.
این واکنشی است به پیشنهاد روز جمعه وزارت خارجه آمریکا که بر مبنای آن، کارکنان غیرضروری کنسولگری این کشور در شانگهای و همچنین خانواده پرسنل آمریکایی شاغل در این مرکز دیپلماتیک، می‌توانند به دلیل افزایش موارد ابتلاء به کووید ۱۹ در این کلان شهر چین، به طور داوطلبانه به آمریکا بازگردند.
این اقدام آمریکا از سوی دولت پکن به منزله زیر سوال بردن رویکرد چین در مقابله با کرونا تعبیر شده و وزارت خارجه چین را به موضع گیری واداشته است تا آنجا که ژائو لیجیان سخنگوی این وزارتخانه، اظهارات طرفین آمریکایی را «اتهام های بی اساس» توصیف کرد.
آمریکا پیشتر هم چین را به پنهان کاری درباره منشأ شیوع کرونا متهم کرده بود حال آنکه هرگز شواهدی در این باره ارائه نداد.