سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گردوخاک دید افقی قصرشیرین را به 100 متر رساند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 21 فروردین 1401 - 09:31
به گفته معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه توده گرد و غباری که بر جو استان حاکم است، دید افقی اکثر نقاط را کاهش داده، بگونه‌ای که دید افقی در قصرشیرین به 100 متر رسیده است.
ديد،استان،افقي،توده،گرد،غبار

ایسنا/کرمانشاه به گفته معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه توده گرد و غباری که بر جو استان حاکم است، دید افقی اکثر نقاط را کاهش داده، بگونه‌ای که دید افقی در قصرشیرین به 100 متر رسیده است.
علی محمد زورآوند در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به توده گرد و غباری که طی روزهای اخیر جو استان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: این توده باعث شده دید افقی در اکثر شهرهای استان خصوصا شهرهای مرزی کاهش یابد، بگونه‌ای که دید افقی در قصرشیرین به 100 متر، در سرپل ذهاب به 300 متر و در گیلانغرب به 500 متر رسیده است.
وی دید افقی تازه آباد را نیز 700 متر و دید اسلام آبادغرب را هزار متر اعلام کرد و افزود: دید افقی در کرمانشاه و روانسر نیز دو هزار متر ثبت شده است.
معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به پیش‌بینی‌های صورت گرفته در روز گذشته مبنی بر کاهش غلظت غبار تا امروز(21 فروردین)، عنوان کرد: متاسفانه عدم وزش باد باعث شده این توده گرد و غبار ساکن بماند و جابجا نشود.
زورآوند ابراز امیدواری کرد، امروز شاهد باز شدن هوا از سمت مناطق مرزی استان باشیم و خاطرنشان کرد: با گرم شدن هوا و نزدیک شدن به ظهر احتمالا توده گرد و غبار از سمت زمین بالاتر می‌رود و وضعیت دید هم بهتر خواهد شد.
وی اضافه کرد: به هر حال با توجه به سرعت وزش باد کمی که داریم خروج کامل این توده گرد و غبار از جو استان زمان‌بر است.
انتهای پیام