خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وجود ۶۰ رسانه فاقد مجوز در کهگیلویه و بویراحمد/خبرنگاران پالایش شوند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 21 فروردین 1401 - 00:54
مدیرکل فرهنگ ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد خواستار بالا بردن وزن و هیمنه خانه مطبوعات شد و گفت: باید در جهت اهداف خانه مطبوعات به مسائل ماهیتی رسانه‌ای آن ورود پیدا کنید.
استان،مطبوعات،خانه،خبرنگاران،رسانه،كهگيلويه،بويراحمد،مسائل،ا ...

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل فرهنگ ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد خواستار بالا بردن وزن و هیمنه خانه مطبوعات شد و گفت: باید در جهت اهداف خانه مطبوعات به مسائل ماهیتی رسانه‌ای آن ورود پیدا کنید.
«امین درخشان» امروز شنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ در نشست اعضای هیئت مدیره و بازرسین خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ضمن تبریک سال جدید و ماه مبارک رمضان، افزود: خودم را با مسائل حوزه مطبوعات بیگانه نمی بینم، زیرا تحصیلات دانشگاهی بنده در حوزه رسانه و فعالیت در روابط عمومی نیز داشته‌ام.
وی ضمن تقدیر و تشکر از اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات و بازرسین این مجموعه که دغدغه پیگیری مسائل رسانه‌ها را دارند، اظهارکرد: توجه به شعار سال موضوعی اساسی بوده که گاهی در پایان سال مردم اثرات آن را مطالبه می‌کنند و می‌طلبد که رسانه‌ها مطالبه‌گری در این عرصه را مدنظر قرار دهند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد معیشت و اشتغال را دغدغه همه مردم به ویژه اعضای مطبوعات و رسانه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: این به معنای نادیده گرفتن مشکلات رسانه ها نیست و در این زمینه وظیفه خود می‌دانیم که پیگیر مسائل رسانه‌ها و مطبوعات باشیم.
درخشان خانه مطبوعات را یکی از بازوان توانمند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به ویژه در این استان دانست و تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد به نسبت نرم کشوری رسانه‌های زیادی دارد.
وی پالایش خبرنگاران و رسانه‌های استان طبق یک فرآیند به منظور رصد و پیگیری بهتر مشکلات این قشر را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: بخشی از این مشکلات شاید به دلیل مسائل ساختاری بوده که اجازه ورود افراد غیرمتخصص به اسم رسانه های کم اهمیت و مدعی خبرنگاری و رسانه را به آنها داده است.
کهگیلویه و بویراحمد بیشترین رسانه را در کشور دارد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد خواستار پالایش خبرنگاران و رسانه ها توسط خانه مطبوعات استان شد و ادامه داد: رسانه های فاقد مجوز نیز باید ساماندهی شوند چراکه ۶۰ رسانه فاقد مجوز در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد و این استان به جهت تعداد رسانه های در حال فعالیت با بیشترین رسانه در بین استان‌های کشور رتبه اول را دارد.
درخشان خواستار بالا بردن وزن و هیمنه خانه مطبوعات شد و افزود: باید در جهت اهداف خانه مطبوعات علاوه بر مسایل معیشتی و رفاهی و صنفی به مسائل ماهیتی رسانه‌ای آن ورود پیدا کنید.
وی از رسانه‌های استان خواست علاوه بر پیگیری مسائل صنفی، رسالت اطلاع‌رسانی و مسائل توسعه استان را نیز پیگیری و در دستور کار خود قرار دهند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد آموزش خبرنگاران و رسانه ها را یکی از مسائل مهمی عنوان و تصریح کرد: در سال جدید با استفاده از ظرفیت افراد توانمند در سطح ملی این امر محقق خواهد شد.
درخشان تاکید کرد: در زمینه برگزاری جشنواره رسانه‌ای مطبوعات و خبرگزاری ها نیز با ساختار ماهیتی و اهمیت بالا جهت اثبات وجه عرصه رسانه‌ای با ساختارهای مورد نظر نیز در دستور کار قرار دارد.
وی عضویت خبرنگاران در صندوق هنر را مورد تاکید قرار داد و گفت: با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته جهت حضور مدیرعامل صندوق هنر کشور در استان، تلاش می‌کنیم علاوه بر نشست مدیرعامل با هنرمندان، نشستی نیز با اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد پیگیری بحث مسکن خبرنگاران را یک ضرورت دانست و اظهار کرد: در نشست با هیئت اندیشه ورز بسیج رسانه نیز این موضوع مطرح شد و تلاش می‌کنیم با همکاری خانه مطبوعات کارگروهی در زمینه مسکن و مسائل معیشتی خبرنگاران و اصحاب رسانه تشکیل شود.
دلم برای خبرنگاران می سوزد
رضا خردمند، معاون مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست گفت: خانه مطبوعات یک تشکل صنفی قابل قبول است که در حوزه وزارت ارشاد فعالیت دارد.
وی افزود: دلم برای خبرنگاران استان می سوزد چرا که بیشتر آنها این کار را به عنوان شغل انتخاب کردند اما کفاف زندگی‌شان را نمی دهد و با مشکلات معیشتی و مواجه هستند.
خردمند عنوان کرد: رسانه در استان نوپاست که اشکالاتی دارند اما در مجموع عملکرد خوبی دارند.
وی بیان کرد: برای مسکن خبرنگاران باید تعاونی مسکن خبرنگاران تشکیل شود.
آموزش یک ضرورت برای خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد
«سید داوود موسوی منش»، رئیس خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در ابتدای این نشست ضمن تبریک سال نو و ماه مبارک رمضان، گفت: سال گذشته تلاش‌ها و اقدامات خوبی از سوی خانه مطبوعات استان صورت گرفت و با رایزنی با سازمان جهاد کشاورزی توزیع مرغ بین همکاران رسانه‌ای در شهرستان بویراحمد به میزان بیش از ۱۱۰۰ کیلوگرم صورت گرفت.
وی افزود: با توجه به نام نویسی خبرنگاران شهرهای کهگیلویه و گچساران برای دریافت سهمیه مرغ، بعد از نهایی شدن لیست، کار توزیع در این شهرستان ها آغاز می شود.
وی خواستار برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری متناسب با اعیاد و مناسبت ها شد و اظهارکرد: به دلیل کمبود هزینه، همکاری اداره کل جهت برگزاری این برنامه ها با خانه مطبوعات یک ضرورت است.
موسوی منش برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سواد رسانه برای خبرنگاران استان را یک ضرورت دانست و گفت: می طلبد که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه همکاری لازم را با خانه مطبوعات داشته باشد.
وی تضعیف یا تقویت خانه مطبوعات را تضعیف و تقویت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و خواستار تعیین تکلیف انجمن خبرنگاران کهگیلویه شد.
وی تعیین تکلیف رسانه های فاقد مجوز را خواستار شد و تاکید کرد: توقع داریم یک نفر به عنوان کارشناس صندوق هنر در اداره کل مسائل رسانه ها را رصد و پیگیری کند.
رئیس خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: همه فعالیت های خانه مطبوعات نیازمند هزینه است و سال گذشته ۲۳ نشست با مدیران استانی داشته ایم، اما هزینه در این زمینه جذب نشد.
جشنواره مطبوعات و خبرگزاری ها برگزار شود
مرضیه جوشن، عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: جهت ارزیابی و ارتقا کیفیت رسانه ها و خبرنگاران استان جشنواره مطبوعات در استان برگزار شود.
اعتبارات فرهنگی و اطلاع رسانی ادارت و دستگاهها به رسانه ها اختصاص داده شود و در جای دیگر هزینه نشود.
اجاره کیوسک‌های مطبوعاتی افزایش داده نشوند
علی علیزاده، عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به افزایش اجاره کیوسک‌های سطح شهر یاسوج از سوی شهرداری گفت: انتظار داریم شهرداری نسبت به ۶ کیوسک مطبوعاتی مساعدت لازم را داشته باشد و اجاره این تعداد را افزایش ندهد.
ساختمان خانه مطبوعات تکمیل شود
امید عباس پور، بازرس خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تکمیل ساختمان خانه مطبوعات ضرورت دارد و پیشنهاد می شود که در یک نشست شورای اداری از هیئت مدیره خانه مطبوعات جهت معرفی بهتر خانه مطبوعات و رسانه دعوت شود.
وضعیت نگران کننده معیشت خبرنگاران
همچنین اردشیر کیانی، دیگر عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد نیز تصریح کرد: دستگاهها و ادارات استان بین خبرنگاران تبعیض قایل می شوند که انتظار داریم نسبت به این روند تجدید نظر کنند.
وی ضمن نگرانی از وضعیت بد معیشتی خبرنگاران استان افزود: نیاز است که نسبت به این قشر از سوی دستگاهها و متولیان امر توجه بیش از پیش شود.
مسکن مهمترین مشکل خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد
همچنین عیسی فتحی، دیگر عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: مهم‌ترین مشکلات خبرنگاران کشور و البته استان کهگیلویه و بویراحمد عدم آموزش‌های حرفه‌ای و تخصصی، نداشتن امکانات مناسب برای فعالیت‌های رسانه‌ای، مشکلات معیشتی از قبیل نداشتن بیمه، مسکن و امنیت شغلی و نگاه غلط مسئولان به خبرنگاران است.
فتحی اظهار کرد: از دیگر مسائل حوزه خبرنگاری نبود رتبه بندی و نظام ارزیابی خبرنگاران است، یعنی آنکه داشتن یک کارت خبرنگاری یک فرد را به عنوان خبرنگار معرفی کرده در حالی که برخی از این افراد فاقد کوچک‌ترین مهارت و تخصص در حوزه خبرنویسی و خبرنگاری هستند که این امر باید برای آن علاج بخشی انجام شود و تمایز بین خبرنگاران واقعی و بقیه صورت گیرد.
این عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات استان و سردبیر خبرگزاری ایسنا استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بیشتر خبرنگاران استان فاقد مسکن بوده و تاکنون تلاشی برای رفع این مشکل آنها انجام نشده است.
فتحی تصریح کرد: نیاز است که جهت ارتقا کیفیت رسانه ها و ارزیابی خبرنگاران و فعالان رسانه ای استان، جشنواره مطبوعات و خبرگزاری ها در استان برگزار شود.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: از دستگاه‌های مختلف دولتی و خصوصی و واحدهای صنعتی و مشاغل استان انتظار داریم جهت تبلیغات کار، محصول و تولیدات خود از ظرفیت رسانه های استان استفاده کنند.
انتهای پیام