خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روح نقشه مهندسی فرهنگی فارس همنوایی دستگاه‌های اجرایی است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 20 فروردین 1401 - 16:13
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس گفت: روح نقشه مهندسی فرهنگی استان را همنوایی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای تحقق اهداف مورد نظر تشکیل می‌دهد.
فرهنگي،تحول،اهداف،انفسي،همنوايي،نقشه،فارس

ایسنا/فارس مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس گفت: روح نقشه مهندسی فرهنگی استان را همنوایی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای تحقق اهداف مورد نظر تشکیل می‌دهد.
سید حسین حقایقی شنبه ۲۰ فروردین در یک کنفرانس خبری که در خصوص اقدامات فرهنگی انجام شده در ماه رمضان برگزار شد، با اشاره به نقشه مهندسی فرهنگی فارس، بیان کرد: روح این نقشه، همنوایی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی به ویژه دستگاه‌های فرهنگی برای به منصه ظهور رسیدن و عملیاتی شدن اهداف مورد نظر است.
او با بیان اینکه اگر در حوزه‌های فرهنگی همنوایی و همدلی نداشته باشیم، نمی‌توانیم به اهداف خود دست یابیم، اضافه کرد: بسیاری از معضلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور ریشه در مباحث فرهنگی دارد.
حقایقی با بیان اینکه‌ منشأ تحول در بیرون، تحول در درون است و در رابطه با سیر آفاقی و انفسی، گفت: یکی از کارهای اصولی حاکمیت در جمهوری اسلامی ایران این است که بسترساز تحول انفسی در آحاد جامعه باشد و این تحول انفسی اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیستم‌هایی که در نظام جمهوری اسلامی مشغول خدمات‌رسانی در بخش علمی، آموزش و خدمات هستند برای این حرکت به سمت اهداف متعالی همنوا باشند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس خاطرنشان کرد: رسانه‌ها امروزه بستر ساز جریانات فرهنگی هستند و امید است بتوانیم با این بستر پیام‌های اخلاقی و معنوی را در فضای جامعه گسترش بدهیم.
انتهای پیام