خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روند افزایش ابتلا به کرونا در لرستان

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 فروردین 1401 - 16:12
خرم‌آباد- استاندار لرستان گفت: از هفته گذشته روند بیماری کرونا در استان تا حدودی افزایشی شده است.
كرونا،ستاد،قرار،نوبت،مقابله،وضعيت،موضوع،ملي

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد زیویار امروز شنبه در حاشیه جلسه ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا گفت: میزان ابتلاء و بستری در لرستان اواخر سال گذشته در پایین‌ترین سطح خود قرار داشت و همین موضوع تعداد فوتی‌ها را تحت الشعاع قرار داده بود و روند آن کاملاً نزولی بود.
وی ادامه داد: در هفته گذشته روند بیماری در استان تا حدودی افزایشی بوده که این موضوع متأثر از مسافرت‌ها و دید و بازدیدهای نوروزی است و با توجه به محدودیت در امکانات درمانی و تجهیزات بیمارستان‌ها ضرورت دارد مردم نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و پرهیز از حضور در تجمعات اهتمام داشته باشند.
استاندار لرستان در خصوص رنگ بندی شهرهای استان اظهار داشت: طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، شهرستان رومشکان در وضعیت قرمز، پلدختر و دلفان در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان‌ها در وضعیت زرد کرونا قرار دارند.
زیویار افزود: در جلسه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا، موضوع بازگشایی مدارس و سایر مراکز آموزشی و ارائه آموزش‌ها به صورت حضوری مورد تاکید قرار گرفت و با اعلام ستاد مقرر شد در صورت مشاهده دانش‌آموزان دارای علامت در مدارس، نسبت به عدم حضور آنها در کلاس‌های درس تصمیم گیری و اقدام لازم صورت پذیرد.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از ماسک و واکسیناسیون به موقع در شرایط کرونایی، تصریح کرد: تاکنون حدود ۹۰ درصد در نوبت اول، حدود ۸۰ درصد نوبت دوم و در نوبت سوم حدود ۳۵.۵ درصد واکسن تزریق شده که لزوم استقبال مردم برای تزریق دوز سوم واکسن کرونا مورد انتظار است.