خصوصیت های شهدا در غالب هنر به نسل بعد منتقل شود
مهر
|
استانها
|
شنبه، 20 فروردین 1401 - 13:53
شیراز - فرمانده سپاه فجر گفت: آثار شهدا در غالب هنر به نسل بعد هدیه داده شود زیرا خصوصیات اخلاقی شهدا آثار تربیتی فراوان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار ید الله بوعلی ظهر شنبه در دیدار با خانواده شهید مهدی اثنی عشری، گفت: امروز بعد از سالیان سال که از دفاع مقدس گذشته راه شهادت باز است اما اکثر شهدای ما مربوط به دوران دفاع مقدس است.
وی تاکید کرد: آنچه که در مورد شهدا میشود به تاریخ و نسلهای بعد هدیه داد آثار آنها است که این مسئولیت بر عهده هنرمندان است که در غالب فیلم، شعر و کتاب این مهم انجام شود.
فرمانده سپاه فجر استان فارس تصریح کرد: منش و خصوصیات اخلاقی شهدا آثار تربیتی دارد که باید به این مهم توجه فراوان کرد.
سردار بوعلی تاکید کرد: مادر شهید گنجینه است و بیان خصوصیتهای فرزند از زبان مادر تأثیر بیشتری دارد و ما نیز انتظار داریم تا پایان سال آثار مربوط به این شهید رونمایی شود.