خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارشناس لبنانی: حمله اسرائیل به غزه در راستای معامله قرن است

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 - 22:59
یک کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی لبنانی تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه را در راستای معامله قرن دانست.
مقاومت،اسرائيل،تحليلگر،لبناني،غزه،تجاوز

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، طلال عتریسی کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی لبنانی در گفت‌وگو با فلسطین‌الیوم اظهار داشت: حملات اخیر اسرائیل به نوار غزه با معامله قرن ارتباط پیدا می‌کند به ویژه اینکه واکنش کشورهای عربی به این تجاوز در سطح مطلوب نبود و سکوت نشان می‌دهد که برخی اعراب در کنار اسرائیل علیه مقاومت قرار دارند.
وی افزود: پیروزی‌های مقاومت و شکست سامانه گنبد آهنین در مقابله با موشک‌های مقاومت منجر به رعب و وحشت شهرک‌نشینان صهیونیست شده است.
عتریسی اظهار داشت: چهره اسرائیل دیگر مانند گذشته نیست، بلکه این رژیم توانایی خود را از دست داده و چهره‌اش خرد شده است.
این تحلیلگر لبنانی گفت: پایداری مقاومت در غزه روحیه ملت‌های عربی را تقویت و آنها را به مقابله با اسرائیل امیدوار می‌کند.
وی گفت که مقاومت از اهمیت نقش مصر در رسیدن به توافق آتش‌بس با اسرائیل مطلع است اما مقاومت ضمانت‌هایی می‌خواد.
عتریسی اظهار داشت که پایبندی مقاومت به شروطش ضامن توافق آتش‌بس است.
این تحلیلگر لبنانی در ادامه افزود: تجاوز اسرائیل به غزه هنوز به پایان نرسیده و این تجاوز آغاز جنگ احتمالی اسرائیل است.
انتهای پیام/