خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلودگی هوای تهران، برنامه شاگردان مهدوی کیا را تغییر داد

فارس | برگزیده، ورزشی | شنبه، 20 فروردین 1401 - 11:53
برنامه تمرین صبحگاهی تیم فوتبال المپیک کشورمان دستخوش تغییر شد.
تمرين،ملي،كادر،تيم

به گزارش خبرگزاری فارس، با تشخیص کادر فنی تیم ملی امید و پس از بررسی هایی که کادر پزشکی تیم ملی امید انجام داد، تمرین نوبت صبح تیم ملی امید در ساختمان پک برگزار شد.
با توجه به شرایط آب و هوایی و بررسی شاخص آلودگی هوای غرب تهران که در نوبت صبح برای تمرین در هوای آزاد مناسب تشخیص داده نشد، بازیکنان تیم ملی زیر ۲۳ سال به پک رفتند تا زیر نظر کادر فنی تمرین کنند.
بازیکنان در برنامه تمرینی امروز پس از کار دوچرخه، بدنسازی سبک و تنیس فوتبال تمرین نوبت صبح را انجام می دهند.
در صورتی که شاخص آلودگی هوا تا بعدازظهر به میزان مجاز پایین بیاید، ساعت ۱۷ تمرین بعدازظهر در زمین شماره دو مرکز ملی فوتبال برگزار خواهد شد.
در غیر این صورت کادر فنی تصمیم دیگری می‌گیرد.
انتهای پیام/