خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جایزه کتاب اردیبهشت به مرحله نهایی داوری رسید

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 20 فروردین 1401 - 11:31
دبیر اولین دوره جایزه کتاب ادیبهشت گفت: داوری بخش داستان را حمیدرضا عباسی، شراره شریعت‌زاده، رحمان چوپانی، احمدرضا سلیمانی، نگار نصر و جواد شامردای برعهده داشتند. در این مرحله از ۱۷۱۴ اثر ارسالی، ۱۰۶ اثر به مرحله نهایی داوری راه یافتند.
داوري،مرحله،جايزه،نهايي،آثار،گلشيري

ایسنا/اصفهان دبیر اولین دوره جایزه کتاب ادیبهشت گفت: داوری بخش داستان را حمیدرضا عباسی، شراره شریعت‌زاده، رحمان چوپانی، احمدرضا سلیمانی، نگار نصر و جواد شامردای برعهده داشتند.
در این مرحله از ۱۷۱۴ اثر ارسالی، ۱۰۶ اثر به مرحله نهایی داوری راه یافتند.
سیاوش گلشیری درباره بخش ناداستان نیز ادامه داد: نفیسه قانیان، رزیتا رجایی و نغمه دادور داوری مرحله ابتدایی بخش ناداستان را برعهده داشتند که در این مرحله از میان ۵۷۴ اثر ارسالی ۷۰ اثر به مرحله نهایی داوری راه یافتند.
دبیر این جایزه با معرفی داوارن مرحله نهایی جایزه کتاب اردیبهشت نیز افزود: در بخش ناداستان عالیه عطایی، پوریا عالمی و رضیه انصاری و در بخش داستان صمد طاهری، ملاحت نیکی و امیرحسین خورشیدفر آثار را بررسی و داوری می‌کنند.
گلشیری همچنین خاطرنشان کرد: باتوجه به استقبال خوب نویسندگان و حضور پرتعداد آثار در این جایزه داوران با نهایت دقت نسبت به بررسی آثار اقدام نموده‌اند.
گفتی است نتیجه نهایی داوری این جشنواره اردیبهشت ماه اعلام می‌شود.
انتهای پیام