خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پورابراهیمی: با تخلفات دستگاه‌های اجرایی در صدور مجوزهای کسب‌و‌کار برخورد قانونی می‌کنیم- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | شنبه، 20 فروردین 1401 - 09:59
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: قطعا طبق قانون با دستگاه‌های که به وظایف خود در اجرای قانون صدور الکترونیکی مجوزهای کسب و کار عمل نکرده‌اند برخورد‌های لازم صورت خواهد گرفت.
قانون،اجراي،مجلس،كميسيون،اقتصاد،اقتصادي

محمد رضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره عدم اجرای قانون اصلاح مواد (1) و (7) قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل (44) برای بهبود فضای کسب‌وکار، گفت: طبق این قانون که بهمن ماه سال 99 در مجلس مصوب شد باید صدور مجوزهای کسب و کار به صورت الکترونیکی انجام شود و دستگاه‌های اجرایی نیز به سامانه‌ای که به همین منظور از سوی وزارت اقتصاد راه اندازی می‌شود بپیوندند.
وی با بیان اینکه مجلس و کمیسیون اقتصادی با توجه به وظیفه ذاتی خود بحث نظارتی خود برای اجرای قانون را انجام می‌دهد، ادامه داد: به صورت مداوم گزارشات لازم از روند اجرای قانون را از وزات امور اقتصاد و دارایی دریافت می‌کنیم تا مشخص شود چه دستگاه‌های قانون را اجرا و چه دستگاه‌های آن را اجرا نکرده‌اند.
نماینده کرمان در مجلس با اعلام اینکه در قانون مجازات‌های برای استنکاف کنندگان از اجرای آن پیش‌بینی شده است، افزود: قطعا طبق قانون با دستگاه‌های که به وظایف خود عمل نکرده‌اند برخورد‌های لازم صورت خواهد گرفت.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه با گزارشاتی که از دستگاه‌های مختلف گرفته شده مشخص است که کدام دستگاه‌ها به درگاه الکترونیکی صدور مجوزها متصل شده‌اند و کدام دستگاه‌ها متصل نشده‌اند، اظهار کرد: قطعا با دعوت از مسئولان وزارت اقتصاد به کمیسیون خواستار توضیحات آنها برای عدم اجرای قانون از سوی برخی دستگاه‌ها خواهیم شد.
انتهای پیام/