خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجموعه داستان «آذر به جان» منتشر شد

مهر | فرهنگی و هنری، استان‌ها | شنبه، 20 فروردین 1401 - 09:52
رشت- مجموعه داستان به هم پیوسته «آذر به جان» اثر «شیوا پورنگ» منتشر شد.
كتاب،زندگي،پورنگ،آذر،مهر،نويسنده

به گزارش خبرنگار مهر، «آذر به جان» عنوان مجموعه داستانی به هم پیوسته اثر «شیوا پورنگ» از سوی نشر «چهره مهر» در گیلان به چاپ رسیده است.
نویسنده در داستان‌های این کتاب به زندگی زنان پرداخته و مخاطبان را با اوضاع و احوال زندگی زن‌هایی که با دل نگرانی‌های خاص خویش روزگار می‌گذرانند، همراه می‌سازد.
شیوا پورنگ که سال ۱۳۵۰ در تنکابن چشم به جهان گشوده، چندین سال است که در لاهیجان زندگی می‌کند.
وی در مقاطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر نرم‌افزار و کارشناسی ارشد هوش مصنوعی تحصیل کرده است.
این بانوی نویسنده همچنین به عنوان ناشر نیز مشغول به فعالیت است.
پورنگ در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: زنانی که در داستان‌های مجموعه «آذر به جان» از آنها نوشته‌ام، زنانی با دغدغه‌ها و ترس‌هایی متفاوت هستند.
آنها به ترس‌های خود می‌اندیشند و در رویارویی با آن‌چه که زندگی نام دارد، تنها هستند و هیچ کس شبیه به آن‌ها نیست.
وی با بیان این که مخاطبان کتاب در آخرین داستان، پیوند و شباهت‌های نامحسوس این زنان را لمس می‌کنند، افزود: کتاب «آذر به جان» در در ۱۶۸ صفحه و قطع رقعی منتشر شده و به زودی راهی بازار کتاب می‌شود.
گفتنی است که دو رمان «من جر می‌زنم» و «شووآ» از دیگر آثار این نویسنده و منتقد ادبی است که پیش از این انتشار یافته است.