کاهش قیمت آش و حلیم در ماه مبارک رمضان در کرمانشاه
کرمانشاه- نایب رئیس اتحادیه چلوکبابیها و اصناف وابسته کرمانشاه از کاهش قیمت آش و حلیم در ماه مبارک رمضان در کرمانشاه خبر داد.

سیروس گل عنبر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان امسال هر کیلو حلیم ۴۵ هزار تومان در نظر گرفته شده بود اما به دلیل شرکت کردن اتحادیه در طرح ضیافت ماه رمضان این قیمت به ۳۸ هزار تومان تغییر یافت و پس از ماه رمضان مجدد به قیمت سابق خود باز میگردد.
وی با اشاره به کاهش قیمت آش در ماه رمضان، افزود: آش عباسعلی نیز به دلیل مشارکت اتحادیه در طرح ضیافت از ۴۸ هزار تومان به ۴۴ هزار تومان به ازای هر یک کیلو مصوب شده اما قیمتهای اعلام شده در ماه رمضان امسال نسب به سال گذشته روند افزایشی داشته است.
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابیها و اصناف وابسته کرمانشاه تصریح کرد: در اولین روز از ماه مبارک رمضان زیر نظر سازمان حمایت از مصرف کنندگان قیمتها مورد بررسی و تعیین شد و نرخنامهای با قیمت مصوب شده بین تمامی اصنافهای مربوطه ابلاغ شد.
گل عنبر با بیان اینکه نظارت بر قیمت و کیفت مواد تا پایان ماه رمضان دنبال خواهد شد، خاطر نشان کرد: امسال بازرسین سازمان صنعت، معدن و تجارت با کمک بسیج اصناف بر قیمت و کیفیت حلیم و آش پخت شده برای توزیع کار نظارتها را انجام میدهند.
وی تاکید کرد: توصیه میشود حلیم و آش حتماً از واحد مخصوص آش و حلیم که دارای پروانه کسب هستند خریداری شود چرا که از نظر بهداشتی مورد تأیید اداره بهداشت بوده و مردم میتوانند از رعایت نکات بهداشتی آنها مطمئن باشند.