خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجازات حبس ابد یا اعدام در انتظار برادر عبدالعزیز بوتفلیقه است

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 - 21:01
منابع الجزایری اعلام کردند که مجازات حبس ابد یا اعدام در انتظار برادر عبدالعزیز بوتفلیقه و برخی از مسئولان سابق دستگاه اطلاعاتی الجزایر است.
بوتفليقه،دستگاه،نظامي،ملقب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، منابع الجزایری اعلام کردند که مجازات حبس ابد یا اعدام در انتظار «سعید بوتفلیقه» برادر عبدالعزیز بوتفلیقه و «عثمان طرطاق» ملقب به «بشیر»، «محمد مدین» ملقب به «توفیق» از مسئولان سابق دستگاه اطلاعات الجزائر، است.
این منابع بیان کردند که علت ارجاع این متهمان به دستگاه قضائی نظامی از جمله «سعید بوتفلیقه» مشاور سابق رئیس‌جمهور، با وجود غیرنظامی بودن آن‌ها، این است که دستگاه قضائی نظامی به جرایم مرتبط با دستگاه نظامی رسیدگی می‌کند.
شایان ذکر است که چندی قبل عبدالعزیز بوتفلیقه با استعفا از قدرت در الجزایر کنار رفت و عبدالقادر بن صالح رئیس موقت الجزایر شده است.