خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت خارجه: متن مصاحبه ظریف با اسپوتنیک مورد تایید نیست

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 - 20:41
وزارت امور خارجه با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد متن مصاحبه ظریف با اسپوتنیک مبنی بر تبعیت ایران از برجام در صورت پایبندی اروپا به آن، مورد تأیید نیست.
خارجه،امور،وزير،مصاحبه،اسپوتنيك،پايبند

به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،‌ روابط عمومی وزارت امور خارجه با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد متن مصاحبه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با اسپوتنیک و اعلام اینکه «تا وقتی اتحادیه اروپا به برجام پایبند بماند ایران از آن تبعیت می‌کند»، مورد تأیید نیست و تکذیب می‌شود.
بیشتر بخوانید: ظریف: تا وقتی اتحادیه اروپا به برجام پایبند بماند ایران از آن تبعیت می‌کند
در متن این اطلاعیه آمده است:
با توجه به انتشار ترجمه گفتگوی وزیر محترم امور خارجه با اسپوتنیک، به آگاهی می رساند درخواست مصاحبه و سوالات آن رسانه مربوط به ماههای گذشته ( اواخر سال ۹۷) بوده و پاسخ ها بصورت مکتوب و بدون رویت و تایید وزیر محترم امور خارجه توسط یک کارشناس خاطی در اختیار رسانه مزبور قرار گرفته است.
از این رو مطالب آن مصاحبه که بعد از ظهر امروز سه شنبه منتشر شد، مورد تایید وزیر امور خارجه نیست و تکذیب می شود.
انتهای پیام/