خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری ۵۰ کارگاه و دوره آموزشی صنایع‌دستی در زنجان

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 19 فروردین 1401 - 13:54
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، از برگزاری ۵۰ کارگاه و دوره آموزشی حضوری با هدف توانمندسازی در حوزه صنایع‌دستی در زنجان طی سال گذشته خبر داد.
دوره،زنجان،سنتي،آموزشي،هنرهاي،استان،كارگاه،گردشگري

ایسنا/زنجان معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، از برگزاری ۵۰ کارگاه و دوره آموزشی حضوری با هدف توانمندسازی در حوزه صنایع‌دستی در زنجان طی سال گذشته خبر داد.
به ‌گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، الناز خدایی‌فرد گفت: پارسال ۵۰ دوره و کارگاه آموزشی شامل ۹ دوره برای شاغلان صنایع‌دستی و ۴۰ دوره آموزشی عمومی حضوری برای هنرجویان و علاقه‌مندان و یک دوره برای زندانیان در استان برگزار شد.
وی افزود: ۱۱۴ نفر در ۹ دوره و کارگاه آموزشی شاغلان صنایع‌دستی شرکت کردند که شامل یک دوره ملیله‌کاری و یک دوره میناکاری در شهرستان زنجان، سه دوره البسه محلی، سه دوره جاجیم‌بافی و یک دوره پرده‌بافی در شهرستان طارم بود.
این مسئول ادامه داد: ۴۲۶ نفر در دوره‌های آموزشی عمومی صنایع‌دستی شرکت کردند که شامل دو دوره ملیله‌سازی، ۱۰ دوره گلیم‌بافی، ۳ دوره چاروق‌دوزی، ۲ دوره قلم‌زنی، ۲ دوره البسه محلی، ۲ دوره چاقوسازی، ۳ دوره منبت چوب، ۲ دوره تذهیب، ۲ دوره بافتنی سنتی، یک دوره نقاشی روی صدف، ۲ دوره پته‌دوزی، یک دوره سرمه‌دوزی و ۵ دوره مصنوعات چرمی و ۳ دوره زیورآلات سنتی در شهرستان‌های زنجان، ابهر، خدابنده، طارم، ایجرود و سلطانیه بود.
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان بیان کرد: آموزش رشته‌های صنایع‌دستی به هنرجویان، جلوگیری از منسوخ شدن رشته‌های بومی، احیای هنرهای اصیل و بومی، کمک به اشتغال خانگی و اقتصاد خانواده و نیز حمایت از تولید و اشتغال پایدار در منطقه، از جمله اهداف برگزاری دوره‌های آموزش صنایع‌دستی است.
خدایی‌فرد خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت صنایع‌دستی در کشور باید مشوق‌هایی ایجاد شود تا به واسطه آن، مشاغل صنایع‌دستی حفظ و با برطرف کردن موانع و مشکلات پیش روی تولید این محصولات، بتوان زمینه توسعه و گسترش هنرهای دستی و سنتی را فراهم کرد.
انتهای پیام