خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانش بنیان ها باعث افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه تولید می‌شوند

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 19 فروردین 1401 - 12:31
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: دانش بنیان ها باعث افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه تولید می‌شوند که این‌ همان دونکته‌ای است که رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی به مردم دادند.
كشور،نظام،اشتغال،تاثير،مجلس،گذار،اقتصاد،دولتي،منادي،صد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: دانش بنیان ها باعث افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه تولید می‌شوند که این‌ همان دونکته‌ای است که رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی به مردم دادند.
علیرضا منادی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: اقتصاد کشور ما صد در صد اقتصاد دولتی است و در چنین اقتصادی کم کاری سازمان های دولتی بسیار تاثیر گذار بوده و باعث افت اشتغال نیز می‌شود.
وی افزود: در کشور ما باید نظام اداری کمک کند تا ما بتوانیم اشتغال اقتصاد دولتی را در کشورمان به نحو احسن راه اندازی کنیم ولی نظام اداری ما متاسفانه بسیار ناکارآمد است و این نظام باید سرعت پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: نظام بانکی در خصوص اشتغال بسیار تاثیر گذار است ولی متاسفانه نظام بانکی کشور بیشتر به طرف بنگاه داری حرکت کرده و همچنان هم این نظام بیمار است.
منادی تاکید کرد: موانعی از قبیل عدم دقت در انتخاب مسئولین بسیار تاثیر بوده و گاه در بخش هایی مدیرانی انتخاب می‌شوند نگاه جامع اشتغال‌زا ندارند.
وی ادامه داد: از عمده موانع اشتغال‌زا، فضای نامناسب کسب و کار در کشور ما بوده و علی رغم مصوبه قانون و مجلس متاسفانه قانون در کشور ما بعد از تصویب خیلی ضمانت اجرایی ندارد و در بسیاری از بخش ها می‌بینیم قوانین اجرا نشده است که این اقدامات کشور را با مشکلاتی مواجه کرده است.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس همچنین بیان کرد: البته تحریم هایی که امروز دنیا برای ما ایجاد کرده است، خود در کاهش اشتغال بسیار تاثیر گذار بوده و ما بعضی از کالاها را شش برابر قیمت واقعی تهیه می‌کنیم تا بتوانیم یک صنعتی راه اندازی کنیم.
به گزارش ایسنا، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان گفت: باید از صنایعی که با تکنولوژی جدید بتواند تولیدات زیادی داشته باشد و همچنین در بازار های داخلی و خارجی با استقبال روبرو باشند، باید حمایت کرد و قطعا این نوع صنایع برای کشور ما مفید و سودآور خواهد بود.
انتهای پیام