خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

22 درصد از پست معاونین مدارس در استان مرکزی خالی بوده است

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 - 18:57
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با بیان اینکه 22 درصد از پست معاونین مدارس در استان مرکزی خالی بوده است، استان مرکزی را از استان‌های دارای بیشترین کمبود نیروی انسانی کشور برشمرد.
استان،پرورش،آموزش،نيروي،انساني،مركزي،كمبود،مدارس،آموزشي،نفر، ...

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، شهریار فولادوند عصر امروز در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی بااشاره به تغییر تقویم آموزشی مدارس استان اظهار داشت: در یک سال آموزشی باید 800 جلسه آموزشی برای دانش‌آموزان برگزار شود، براساس برآوردها و پیش‌بینی‌ها این تعداد جلسه تا ابتدای خرداد برگزار می‌شود، به سبب اتمام مباحث درسی مدارس ابتدایی و ایام ماه رمضان درخواست تعطیلی مدارس ابتدایی را در ابتدای خرداد داریم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به تقسیم سرانه آموزشی مدارس افزود: سرانه آموزشی وجوهی است که وزارت آموزش و پرورش برای گذران امورات جاری مدارس اختصاص می‌دهد، این سرانه براساس شاخص‌های دوره‌ای و ظرفیت محرومیت شهرستان‌ها تقسیم می‌شود‌، درخواست انجام این تقسیم در شورای معاونان را دارم.
وی بااشاره به کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش استان تصریح کرد: بااهمیت‌ترین بحث در آموزش و پرورش، نیروی انسانی و ساماندهی آن است.
تصور غلطی مبنی بر داشتن نیروی مازاد و پرت در آموزش و پرورش، وجود دارد.
فولادوند بیان کرد: امسال 22 درصد از پست معاونین مدارس در استان خالی بود، باتوجه به ابلاغیه جدید، وضعیت انقباضی در آموزش و پرورش وجود دارد و امسال هم 300 تا 400 نفر هم از پرسنل کم می‌شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی عنوان کرد: در سال تحصیلی جدید، 811 نیروی استخدامی و 118نفر هم فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان به آموزش و پرورش استان اضافه می‌شود اما 850 نفر بازنشسته می‌شوند و ظریب انتقال آموزش و پرورش استان هم متفی 100 است.
وی ادامه داد:با این تفاسیر در آموزش و پرورش استان بیش از 3 هزارنفر کمبود معلم داریم.
استان مرکزی از استان‌های دارای بیشترین کمبود نیروی انسانی کشور
معاون پژوهش و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به کمبود نیروی انسانی گفت: برای جبران کمبود نیروی انسانی موجود در آموزش و پرورش از روش‌هایی مثل حق‌التدریس شاغلین، نیروهای حق‌التدریسی آزاد و نیروهای بازنشسته تا جایی که قانون اجازه می‌دهد، استفاده کرده‌ایم.
احمد حسینی افزود: استان مرکزی در کشور، جزو استان‌هایی است که بیشترین کمبود نیروی انسانی دارد، به عبارت دیگر استان بیشترین استفاده را از ظرفیت حق‌التدریسی در کشور دارد.
معاون پژوهش و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: در استان 154 مدرسه زیر 5 دانش‌آموز و 265 مدرسه زیر 10 دانش‌آموز وجود دارد.
حسینی با اشاره به تجلیل از معلمان نمونه گفت: در روز معلم از 300 نفر به عنوان نمونه استانی و 150 نفر به عنوان نمونه شهرستانی تجلیل شد.
مدرسه محوری،جلوه‌های ایثار و پیوستگی در طول سال تحصیلی، شاخص‌های انتخاب افراد نمونه بود.
انتهای پیام/ن