خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف بیش‌ از ۲۴ تن آرد احتکار شده در الیگودرز

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 18 فروردین 1401 - 22:54
فرمانده انتظامی لرستان از کشف ۲۴ تن و ۴۴۰ کیلوگرم آرد قاچاق احتکار شده به ارزش ۱۵ میلیارد ریال در شهرستان الیگودرز خبر داد.
احتكار،آرد،مأموران،قاچاق،كشف

ایسنا/لرستان فرمانده انتظامی لرستان از کشف ۲۴ تن و ۴۴۰ کیلوگرم آرد قاچاق احتکار شده به ارزش ۱۵ میلیارد ریال در شهرستان الیگودرز خبر داد.
یحیی الهی، اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی الیگودرز در پی دریافت اطلاعاتی مبنی‌بر نگهداری و دپو آرد احتکار شده قاچاق در انباری خارج از این شهرستان، موضوع در دستور کار مأموران قرار گرفت.
وی افزود: مأموران بلافاصله به محل مورد نظر اعزام و با هماهنگی قضایی در بازرسی از انبار مذکور ۲۴ تن و ۴۴۰ کیلوگرم آرد قاچاق احتکار شده فاقد مجوز کشف کردند.
فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه، گفت: کارشناسان ارزش آردهای کشف شده را ۱۵ میلیارد ریال اعلام کردند.
الهی عنوان کرد: پلیس با مفسدان و مخلان نظام اقتصادی قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام