خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییر در ساعت کار دستگاه‌های اجرایی لرستان از شنبه هفته آینده

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 فروردین 1401 - 14:18
خرم‌آباد- معاون استاندار لرستان از تغییر در ساعت کار دستگاه‌های اجرایی این استان از شنبه هفته آینده خبر داد.
ادارات،شنبه،ساعت،استان،جماعت

به گزارش خبرنگار مهر، حمید کشکولی امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام خبر تغییر در ساعت کار دستگاه‌های اجرایی استان از شنبه آینده، گفت: با توجه به اهمیت برگزاری نماز جماعت ادارات در ماه مبارک رمضان و بهره مندی کارکنان از فیوضات آن، از شنبه هفته آینده ساعت کار ادارات استان با تغییر در نحوه حضور کارکنان در محل کار همراه خواهد بود.
وی اظهار داشت: بر همین اساس و با لحاظ حفظ زمان کافی برای ادای فریضه نماز جماعت ظهر و عصر، ساعت کار ادارات از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ و پنجشنبه‌ها از ۸ صبح تا ۱۳ اعلام می‌شود.
معاون استاندار لرستان تصریح کرد: این بخشنامه از زمان ابلاغ به دستگاه‌های اجرایی استان تا پایان ماه مبارک رمضان لازم الاجرا خواهد بود و مدیران ادارات، مسئول نظارت بر روند اجرای آن هستند.