خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرانفروشی در صدر تخلف نوروزی اصناف نهاوند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 18 فروردین 1401 - 14:13
رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان نهاوند، گفت: در راستای اجرای طرح نوروزی نظارت بر تنظیم بازار کالا و خدمات ۷۰ پرونده تخلف تشکیل شد که بیشترین آنها گرانفروشی بود.
تخلف،بيشترين،شهرستان،پرونده،بازار،طرح

ایسنا/همدان رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان نهاوند، گفت: در راستای اجرای طرح نوروزی نظارت بر تنظیم بازار کالا و خدمات ۷۰ پرونده تخلف تشکیل شد که بیشترین آنها گرانفروشی بود.
قاسم بازدار اظهار کرد: در این طرح که از اواسط اسفندماه سال گذشته تا ۱۶ فروردین ماه سال جاری به اجرا درآمد ۷۰ پرونده تخلف در حوزه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: از مجموع پرونده‌های تشکیل شده ۶۸ فقره پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت که منجر به صدور محکومیت جریمه به میزان دو میلیارد و ۷۸۷ میلیون ریال برای متخلفان شد.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان نهاوند گران‌فروشی و درج نکردن قیمت را بیشترین تخلفات در این پرونده‌ها بیان کرد و گفت: گران‌فروشی، عدم درج قیمت کالا و کم‌فروشی از عمده‌ترین تخلفات صورت گرفته بوده و گران‌فروشی بیشترین علت را داشته است.
بازدار بیان کرد: در طرح نظارتی ویژه نوروز، اعضای کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار در قالب اکیپ‌های مشترک نسبت به رصد بازار و فروشگاه‌های بزرگ اقدام کرده‌اند.
وی ضمن قدردانی از اصناف و کسبه شهرستان که حقوق مصرف‌کنندگان و انصاف در حق مردم را رعایت کرده‌اند، نسبت به هرگونه تخلف به ویژه در مورد کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی مردم هشدار داد.
انتهای پیام