سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خانواده‌ها از ظرفیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اطلاع ندارند- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 18 فروردین 1401 - 11:54
گروه استان‌ها-سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: آموزش مهارت های اجتماعی و زندگی مهمترین رسالت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است از این رو باید ظرفیت‌های کانون برای آگاهی خانواده ها باید اطلاع رسانی شود.
نوجوانان،كودكان،كانون،فكري،پرورش،آموزش،برنامه،كامراني

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، احسان کامرانی در دیدار با مدیرکل و معاونین اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با تبریک فرا رسیدن سال نو و ماه مبارک رمضان، با اشاره به اهمیت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در برنامه‌ریزی برای کودکان و نوجوانان، اظهارداشت: برنامه ریزی برای اوقات فراغت سالم و شاداب برای کودکان و نوجوانان یکی از مهمترین رسالت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است و با توجه به آنکه نوجوانان در فصل تابستان از تحصیل فارغ می‌شوند برنامه ریزی برای اوقات فراغت آنها در این فصل با پیش بینی برنامه‌های' آموزشی جذاب ضروری است.
وی افزود: آموزش مهارت‌های اجتماعی و زندگی به کودکان و نوجوانان مزیت مهم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که نیازمند گسترش روز افزون است و آموزش زبان‌های روز دنیا مزیت دیگر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که زمینه ساز آشنایی کودکان و نوجوانان با زبان‌های روز دنیا در کنار زبان فارسی می‌شود.
کامرانی بیان کرد: بسیاری از خانواده‌ها از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اطلاع ندارند و اطلاع رسانی در این زمینه جهت آگاهی مردم برای استقبال بیش از پیش از برنامه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان امری ضروری است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان تصریح کرد: گسترش خدمات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مناطق محروم و کم برخوردار استان برای بهره مندی کودکان و نوجوانان این مناطق از برنامه های آموزشی کانون نیازمند برنامه ریزی و اهتمام ویژه است.
کامرانی با اشاره به اهمیت فضای مجازی، خاطرنشان کرد: ظرفیت آموزش مجازی کودکان و نوجوانان که در دوران کرونا فعال گردید در کنار آموزش حضوری حفظ شود.
انتهای پیام/865/ش