شناسایی دو مورد بیمار مشکوک به سرخک در نیشابور
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از شناسایی دو مورد مشکوک به بیماری سرخک در این شهرستان خبر داد.

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از شناسایی دو مورد مشکوک به بیماری سرخک در این شهرستان خبر داد.
عصمت تقیآبادی در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: تاکنون مورد قطعی از بیماری سرخک در شهرستان نیشابور نداشتیم و دو مورد مشکوک به این بیماری شناسایی شدهاند که نمونهگیری انجام و نمونهها به تهران ارسال شدهاند و منتظر جواب هستیم.
تقیآبادی اظهار کرد: واکسن سرخک در سن یک سالگی و یک و نیم سالگی تزریق میشود و چنانچه والدینی هستند که هنوز واکسن سرخک کودکانشان را نزدهاند هر چه سریعتر برای تزریق واکسن به پایگاههای سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.
وی افزود: فعلا نیاز به اقدام خاص و یا واکسیناسیون اضافه نیست و توصیه ما به والدین این است که به محض مشاهده علائم بیماری، شامل تب و بثورات جلدی (عوارض پوستی) در فرزندانشان و به منظور بررسیهای بیشتر حتما به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.
تقیآبادی خاطر نشان کرد: بیماری سرخک یک بیماری ویروسی تبدار به علاوه بثورات جلدی است و روند بیماری به این صورت است که شروع علائم ممکن است دقیقا شبیه علائم سرماخوردگی باشد به طوری که بیماری با آبریزش بینی و یا سرفه و تب شروع شده و دو الی سه روز بعد از بروز این علائم، بثورات جلدی از سر شروع شده و به سمت تنه، دستها و پاها ادامه پیدا میکند.
وی تصریح کرد: چنانچه تشخیص بیماری به موقع باشد قطعا در مراکز درمانی درمان میشوند و با درمان به موقع عوارض احتمالی بیماری نیز کاهش مییابد.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: بیماری سرخک گاهی اوقات میتواند در تعدادی از بیماران به دلیل عوارضی که ایجاد میکند، بیماری خطرناکی هم باشد و در یک تا ۵ درصد موارد ممکن است منجر به فوت شود و در بعضی از بیماران به خصوص برای کودکانی که دچار نقص سیستم ایمنی هستند، ممکن است با عوارض بینایی، شنوایی و عوارض مغزی به همراه باشد، بنابریان مراجعه زودهنگام و درمان به موقع میتواند عوارض ناشی از بیماری را کاهش دهد.
به گفته معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور، آخرین مورد قطعی سرخک که در سطح شهرستان نیشابور شناسایی شده سال گذشته و مربوط به مراکز روستایی بود که با پیگیریهای حوزه بهداشت و تلاش تیم سلامت آن منطقه، کودک درمان شده و عارضه خاصی هم نداشت.
انتهای پیام