خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ کمبودی در زمینه اقلام مصرفی مردم در استان سمنان وجود ندارد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 فروردین 1401 - 10:42
سمنان- استاندار سمنان گفت: هیچ‌گونه مشکل و کمبودی در بحث کالاهای اساسی و اقلام مورد نیاز مردم در استان نداریم و اقلام اساسی مورد نیاز، تامین و توزیع شده است.
استان،بازار،اقلام،رمضان،نظارت،اساسي،ماه

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی صبح پنجشنبه در چهارمین جلسه ستاد تنظیم بازار و نظارت بر فرآیند عرضه مایحتاج عمومی و کالاهای اساسی استان سمنان به میزبانی استانداری با اشاره به بازار ماه رمضان، تاکید کرد: هیچ مشکل و کمبودی در بحث کالاهای اساسی و اقلام مورد نیاز مردم در استان نداریم.
وی با بیان اینکه نظارت بهتر و بیشتر در حوزه بازار برای مدیریت امور در ماه مبارک رمضان به منظور تأمین اقلام مورد نیاز مردم استان در دستور کار قرار داشته باشد، افزود: هیچ‌گونه نگرانی در حوزه نیازهای ضروری و اقلام اساسی مورد تقاضای مردم در استان در ماه مبارک رمضان نباید وجود داشته باشد.
استاندار سمنان همچنین ادامه داد: با اقدامات مطلوب صورت گرفته در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروز ۱۴۰۱، هیچ‌گونه کمبودی در بحث تأمین میوه شب عید وجود نداشت و میوه به وفور موجود بود که امری قابل تقدیر است.
هاشمی با بیان اینکه از ظرفیت بسیج برای تقویت نظارت‌ها در بازار و تسهیل در دسترسی مردم به کالاها به بهترین شکل ممکن همچون گذشته استفاده شود، بیان کرد: نظارت در توزیع نهاده‌های دامی در استان تشدید و راستی آزمایی در دستورکار قرار گیرد تا نگرانی‌های موجود برطرف شود.