توضیحات استاندار خوزستان درباره یک فیلم جنجالی
استاندار خوزستان گفت: برخوردی که با فرد مذکور انجام شد، به تشخیص خودم بود و باید انجام میشد. در شرایطی که همه با هم کار میکردند، یک فرد آمد و قصد مسموم کردن فضا را داشت.

استاندار خوزستان گفت: برخوردی که با فرد مذکور انجام شد، به تشخیص خودم بود و باید انجام میشد.
در شرایطی که همه با هم کار میکردند، یک فرد آمد و قصد مسموم کردن فضا را داشت.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سامانه «فارس من» با هدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم راهاندازی شده است و در سریعترین زمان به پیگیری موارد اعلامی میپردازد.
« استاندار خوزستان به دلیل برخورد تند با شهروند خوزستانی عذرخواهی کند» یکی از عناوینی بود که از طریق مخاطبان در سامانه فارس من به ثبت رسید که موضوع را از استاندار خوزستان پیگیری کردیم.
در روزهای جاری شدن سیلاب در بسیاری از شهرهای خوزستان، مسؤولان کشوری و استانی با حضور در مناطق سیلزده از نردیک مشکلات را رصد میکردند.
در یکی از بازدیدهای استاندار خوزستان از روستاهای حمیدیه، فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که حاکی از برخورد تند استاندار خوزستان با یکی از اهالی منطقه بود.
در پی انتشار این فیلم موجی از نارضایتی در مردم ایجاد شد و خواستار عذرخواهی شریعتی از این فرد شدند.
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در خصوص فیلم منتشر شده، اظهار کرد: برخوردی که با فرد مذکور انجام شد، به تشخیص خودم بود و باید انجام میشد.
وی افزود: پس از ورود به بخش حلاف حمیدیه، علیرغم احترام بسیاری که گذاشتند اما جوانان به دلیل نبود ماشینآلات کافی برای جلوگیری از ورود آب به روستاها معترض بودند که کاملا حق داشتند.
استاندار خوزستان با اشاره به پیشبینیها از وقوع سیلاب، عنوان کرد: یکی از اشکالات این بود که کارشناسان سازمان آب و برق اعلام کرده بودند که نگران حمیدیه نباشید و حمیدیه دچار آبگرفتگی نمیشود، اما در یک لحظه متوجه شدیم که حمیدیه در تهدید است و به سرعت ماشینآلات را به منطقه بردیم.
شریعتی گفت: فرد مذکور در فیلم متعلق به حمیدیه و روستاهای اطراف نبود، بلکه از اهواز وارد منطقه شده و در حال ایجاد تشنج در میان مردم بود.
وی افزود: این فرد با بیان جملات تفرقهانگیز قصد ایجاد اختلاف و دودستگی داشت و بیان میکرد: «شما قصد دارید ما را از زمینهای خودمان خارج کنید و فارسها قصد نابودی عربهای ایران را دارند و دوستدار عربهای سوریه هستند».
استاندار خوزستان با اشاره به وجود جوانان در محل، عنوان کرد: من نیز با دعوت فرد به آرامش بیان کردم، من سرم را برای عربهای خوزستان میدهم و بیان کردن این حرفها در این شرایط درست نیست.
وی گفت: جوانان دیگر نیز این فرد را به عقب کشیدند و بیان کردند که عرب و فارس هیچ تفاوتی با هم ندارد.
شریعتی گفت: در شرایطی که همه با هم کار میکردند، یک فرد آمد و قصد مسموم کردن فضا را داشت؛ نباید اجازه دهیم این حرفهای تفرقهانگیز وارد کار شود و جلوی پیشرفت را بگیرد.
انتهای پیام/72065/ح