سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۹ تن بر اثر انفجار مواد منفجره به جا مانده در سوریه جان خود را از دست دادند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 17 فروردین 1401 - 18:53
براساس گزارش منابع رسانه‌ای منفجر شدن تجهیزات نظامی در مناطق جنگی سوریه غیرنظامیان این کشو را به کام مرگ کشاند.
سوريه،اعلام،مواد،منفجره

دیده بان حقوق بشر سوریه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد در پی وقوع انفجار مواد منفجره به جا مانده در مناطق جنگی سابق سوریه , ۲۹ نفر از جمله ۱۲ غیر نظامی کشته شدند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از دمشق، دیده بان حقوق بشر سوریه در این باره اعلام کرد این مواد منفجره شامل مین‌های زمینی و دیگر مواد منفجر نشده بوده است.
بر اساس اعلام این نهاد، این حوادث مرگبار در سراسر سوریه در مناطق تحت کنترل گروه‌های مختلف رخ داده است.
دیده بان حقوق بشر سوریه در این خصوص اعلام کرد در سال ۲۰۲۱ در مناطق جنگی سوریه، در پی انفجار مواد منفجره مجموعا ۲۴۱ غیر نظامی جان خود را از دست دادند.
این نهاد چندی پیش اعلام کرد نفجار مین و بقایای مواد منفجره جنگی در مناطق مختلف سوریه از ابتدای سال میلادی جدید تاکنون ۶۶ نفر از جمله ۲زن و ۲۹ کودک قربانی گرفته است.
نهاد سوری حقوق بشر نیز پیش ازاین با ارائه گزارشی سوریه را یکی از خطرناکترین کشورهای دنیا از نظر تعداد مین های کارگذاری شده از سال ۲۰۱۱ تاکنون اعلام کرده بود.
براساس گزارش این نهاد از سال ۲۰۱۱ تاکنون دست کم ۲هزار و ۶۰۱ غیرنظامی سوری از جمله ۵۹۸کودک و۲۶۷ زن قربانی انفجار مین دراین کشور شده اند.