خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره وری منابع آبی در استان قزوین افزایش می‌یابد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 فروردین 1401 - 17:06
قزوین - استاندار قزوین گفت: ۸۸ درصد آب استان در بخش کشاورزی مصرف می‌شود که این موضوع به هیچ وجه مطلوب نیست و باید بهره وری منابع آبی استان با کمک شرکت‌های دانش بنیان افزایش یابد.
استان،قزوين،كشاورزي،استاندار،بازديد،اظهار،آب،سرمايه

به گزارش خبرنگار مهر محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از یک واحد دامداری در شهرستان قزوین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موضوع کشاورزی از اولویت‌های استان است و این استان در تولید محصولات کشاورزی و دامی ظرفیت بسیار زیادی دارد.
وی افزود: در حوزه کشاورزی سرمایه گذاری‌های خوبی در استان انجام شده و باید از آنها در بخش‌های زیرساختی، مالی و نهاده‌های دامی حمایت شود.
استاندار قزوین گفت: پس از حمایت کامل از سرمایه گذاران فعال در استان، می‌توان به سمت استقبال از سرمایه گذاران جدید رفته و سرمایه‌های جدیدی را به استان وارد کرد.
نماینده عالی دولت در استان اضافه کرد: جهاد کشاورزی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی برنامه ریزی گسترده‌ای کرده که بازدید امروز در همین راستا انجام شده و این بازدیدها برای از بین بردن کامل مشکلات ادامه خواهد داشت.
اعلایی اظهار داشت: با توجه به اولویت موضوعات دانش بنیان در سال جدید، باید با استفاده از این ظرفیت بتوانیم بهره وری تولید و تنوع محصولات را افزایش دهیم.
وی گفت: اولویت عمده استان در سال ۱۴۰۱ آب است و از آنجایی که ۸۸ درصد آب استان در بخش کشاورزی مصرف می‌شود باید از منابع آبی بهره وری بهتری را انجام داد، موضوعی که تحقق آن نیازمند ورود جدی شرکت‌های دانش بنیان است.
استاندار قزوین افزود: باید برای قطره قطره آبی که هدر می‌رود، برنامه ریزی شود و باید آب در استان قزوین بیش‌ترین ارزش افزوده را داشته باشد.
وی با اشاره به بازدید از کشتارگاه زیاران اظهار داشت: شرکت مهرگستر سیمرغ زیاران به ویژه در زمینه کشتارگاه در مسیر بهبود فعالیت قرارگرفته است ولی این شرکت ظرفیت‌های مختلفی دارد و برای احیای آن برنامه ریزی مختلفی انجام شده است.
@osqznews