خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس حوزه هنری: کشور نیازمند هنرنمایی افراد متعهد و انقلابی در راستای جهاد تبیین است- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 فروردین 1401 - 15:31
گروه استان‌ها- رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: امروز کشور نیازمند هنرنمایی افراد متعهد و انقلابی در راستای جهاد تبیین است.
هنري،روايت،انقلاب،انقلابي،حوزه،اشاره،توجه،اسلامي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، مهدی دادمان ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس حوزه هنری استان گلستان با اشاره به غنای فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی اظهار داشت: امروز کشور نیازمند هنرنمایی افراد متعهد و انقلابی در راستای جهاد تبیین است.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه اگر حقایق ناب دین را با زبان هنر دریابیم و به دیگران بنمایانیم مسیر بزرگی را پیش رفته‌ایم تاکید کرد: تاریخ پرافتخار نظام اسلامی ایران سرشار و مملو از روایت هایی است که نیازمند دستان پرتوان هنرمندان‌ برای به تصویر کشیدن و انتقال آنها است.
وی بر ضرورت روایت قهرمانی‌های ملت ایران اشاره کرد و گفت: روایت صرفا منحصر در تاریخ شفاهی نیست و گاهی یک رمان مثل رمان قهرمانی‌های قوم ترکمن در برابر رژیم منحوس پهلوی توجه همه متفکران، منتقدین و دلسوزان انقلاب را به خوب جلب کند.
دادمان توجه به نکات فنی و هنری در کنار توجه به محتوا را مهم دانست و افزود: روایت باید هنری، جذاب و دلنشین بوده و در نهایت به خلق اثر هنری منجر شود.
وی تصریح کرد: رسالت رئیس حوزه هنری استان گلستان در مسیر تحقق اهداف این نهاد انقلابی بسیار خطیر و مهم است که نیاز به هم افزایی با نهادهای انقلابی و هنرمندان و دلسوزان انقلاب دارد.
انتهای پیام/581/ح