باورمند کردن مردم به وعده های الهی زمینه ساز تاثیرگذاری اجتماعی است
مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی گفت: باورمند کردن مردم به وعدههای الهی زمینهساز تأثیرگذاری اجتماعی است و در نتیجه بندگی واقعی در جامعه به وجود خواهد آمد.

ایسنا/کردستان مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی گفت: باورمند کردن مردم به وعدههای الهی زمینهساز تأثیرگذاری اجتماعی است و در نتیجه بندگی واقعی در جامعه به وجود خواهد آمد.
حجتالاسلام محمدتقی سیفایی، در همایش طلایهداران تبلیغ که امروز، (17 فروردینماه) در مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد، با قدردانی از زحمات و تلاشهای روحانیون و مبلغان در عرصه دینداری جامعه اظهار کرد: حرکت انبیای الهی در طول تاریخ ابعاد مختلفی داشته اما اصلیترین ابعاد رسالت انبیای الهی بارومند کردن مردم به وعدههای الهی بوده است.
وی با اشاره به اینکه انبیای الهی در راه تبلیغ دین و باورمندکردن مردم به وعدههای الهی از هیچ تلاشی فروگذاری نکردند، افزود: باورمند کردن مردم به وعدههای الهی زمینهساز تأثیرگذاری اجتماعی است و در نتیجه بندگی واقعی در جامعه به وجود خواهد آمد.
مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی، با اشاره به سختی رسالت مبلغان و روحانیون در عرصه تبلیغ دین بیان کرد: کار مبلغان و روحانیون باید در جهت رسالت انبیای الهی و تقویت باور به وعدههای الهی و خداشناسی باشد.
وی در ادامه ماه رمضان را فرصتی برای خودسازی، اتصال به امر الهی و باور کردن وعدههای الهی دانست و گفت: روحانیون و مبلغان دینی برای بهرهمندی هرچه بیشتر از فیوضات این ماه مبارک در راستای اهداف دینی و الهی بهره ببرند.
حجتالاسلام سیفایی گفت: روحانیون و مبلغان باید باور به خدا را در جامعه تقویت کنند و دین اسلام را آنگونه که خواست خدا و رسول خداست گسترش دهند.
وی با تأکید بر اینکه آگاه کردن مردم از توطئههای منافقان، رسالت علمای دینی بوده است، خاطرنشان کرد: وعدههای خداوند دروغ نیست اما دشمنان دنبال این هستند که آن را وارونه جلوه دهند که نیاز است باور مردم را نسبت به فرموده حقتعالی تقویت کرد.
مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی در پایان با محکوم کردن جنایات روز گذشته در حرم مطهر رضوی یادآور شد: دشمنان اسلام همواره در تلاش برای ایجاد تفرقه و نفاق بین ملت ایران بودهاند چراکه از الگوبودن مردم ایران در هراسند و در این راستا همواره به دنبال ایجاد نفاق و دودستگی در جامعه هستند.
انتهای پیام