خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف بیش از ۳۳۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در خراسان رضوی

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 17 فروردین 1401 - 13:31
کارشناس‌مسئول بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی از کشف بیش از ۳۳۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در اسفند ۱۴۰۰ خبر داد.
پرونده،رضوي،كالا،ريال،بياتي

ایسنا/خراسان رضوی کارشناس‌مسئول بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی از کشف بیش از ۳۳۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در اسفند ۱۴۰۰ خبر داد.
بخش‌علی بیاتی قله‌زو اظهار کرد: در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۳۲۴ مورد بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا، باراندازهای کالا مانند باربری‌ها، مراکز عمده و خرده‌فروشی کالا در واحدهای تولیدی صنعتی انجام شد.
وی افزود: ارزش ریالی کشفیات در ۲۰۱ بیش از ۳۳۷ میلیارد ریال بوده که ۱۳۴ پرونده آن بالاتر از ۱۰ میلیون و ۶۷ پرونده آن نیز کمتر از آن میلیون ریال است.
از نظر فراوانی ۲۰ پرونده مربوط به دستگاه استخراج رمزارز، ۱۹ پرونده مربوط به مواد غذایی، ۱۴ پرونده مربوط به دارو و ۱۰ پرونده حوزه خوراک دام وآبزیان است.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی بیاتی قله‌زو تصریح کرد: عمده کالاهای مکشوفه شامل انواع دستگاه استخراج رمزارز، پوشاک، کیف و کفش، سموم دفع آفات نباتی، خوراک دام، نوشیدنی و دارو است.
انتهای پیام